Ανταπόκριση από την παρέμβαση στο ΚΑΤ για τον Κ. Μπ.

https://apatris.info/antapokrisi-apo-tin-paremvasi-sto-kat-gia-ton-k-

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο ΚΑΤ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον βαριά τραυματισμένο Κ. Μπ.

Ο Κ. Μπ. συνελήφθη στα Εξάρχεια κάποιες ώρες μετά το τέλος των αντιφασιστικών πορειών της 16ης Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κατά τη σύλληψη  και μεταγωγή του στη ΓΑΔΑ ο Κ. Μπ. ξυλοκοπείται και βασανίζεται από τους άνδρες των ΜΑΤ. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ο σύντροφος, προσπαθώντας να διαφύγει από το περιπολικό που τον είχε μόλις μεταφέρει στη ΓΑΔΑ, βρίσκεται βαριά τραυματισμένος να νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Παρέμεινε διασωληνομενος σε τεχνικό κόμμα φρουρούμενος ακόμη και μέσα στον θάλαμο εντατικής θεραπείας.

Η παρέμβαση διήρκησε περίπου 2 ώρες με προσυγκέντρωση στον σταθμό του ΗΣΑΠ ΚΑΤ και συνεχίστηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου με την παρουσία περίπου 200 αλληλέγγυων.

από ΆΠΑΤΡΙΣ 23/09/2017 8:18 μμ.


ο σύνδεσμος από την παραπάνω ενημέρωση εδώ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License