μεσω της προσωπικης σελιδας στο φβ το los almiros festival κανει κατανοητο οτι δεν γουσταρουν τουσ δολοφονους του χιτλερ στην πολη τους.
https://www.facebook.com/losalmiros.rockradio/

{Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη μια ομιλία στον Αλμυρό.
Λαγος-Ηλιοπουλος απο το ''πολιτικο'' χώρο που εναντιώνεται στην ίδια την φύση του ανθρώπου, και δολοφονει με την ανοχή κοινωνίας και κράτους.
Δεν είστε ευπρόσδεκτοι στη πόλη μας...
Ούτε στον Αλμυρό, ούτε πουθενά.....}


ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ.
 ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.


Αντιδρούν για την Κυριακάτικη εκδήλωση της ΧΑ στον Αλμυρό
Την αντίθεσή τους στην πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την Κυριακή στην πλατεία του Αλμυρού, διατυπώνουν με ανακοινώσεις τους η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας και ο Αγροτικός σύλλογος ΑΛΜΥΡΟΥ και Σούρπης.
Η ΛΑΕ
Πολίτες της Μαγνησίας, Δημοκράτες και Δημοκράτισσες
Η ΛΑΕ Μαγνησίας καταδικάζει και καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την παρουσία-πρόκληση των στελεχών της εγκληματικής-νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» Ηλιόπουλου και Λαγού στην πόλη του Αλμυρού, την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη.

Είναι ανεπιθύμητοι, γιατί σπέρνουν το διχασμό, τη βία, τη μισαλλοδοξία, τον φασισμό.

Είναι ανεπιθύμητοι γιατί οι ιδέες τους εναντιώνονται στην ίδια την ανθρώπινη υπόσταση.

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής τέσσερα χρόνια μετά την την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την ενέδρα θανάτου που επιχείρησαν σε πρωτοπόρους εργαζομένους , μένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Παίρνουν μάλιστα θάρρος από την στάση ανοχής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, (που φτάνει μέχρι και στο ξέπλυμα τους πολλές φορές) , και προσπαθούν να κρύψουν το εγκληματικό τους πρόσωπο και να φορέσουν τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ δεν διστάζουν να υποκριθούν  ακόμη και τους αντισυστημικούς.
Οι κυρίαρχες συστημικές πολιτικές είναι που ενισχύουν την ατζέντα της ακροδεξιάς και του φασισμού, οδηγώντας σε νέα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος προσφύγων και αντιφασιστών από τους νεοναζί, οι οποίοι επιχειρούν να διευρύνουν το πολιτικό τους ακροατήριο και να διασπείρουν το μίσος και τον ρατσισμό, καμουφλαρισμένοι με «αντισυστημική» φορεσιά. Ωστόσο ο λαός μας δεν ξεχνάει ποτέ τον ναζισμό, τον φασισμό και τα τερατώδη εγκλήματά του.
Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία.Πολίτες της Μαγνησίας, Δημοκράτες-Δημοκράτισσες
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί  ο ναζισμός σαν «μια ακόμα ιδεολογία»και η Χρυσή Αυγή ως «ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα». Είναι νοσταλγοί του Χίτλερ,των φασιστικών καθεστώτων που αιματοκύλισαν τους λαούς, πολιτικοί απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας,των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.

Αποτελεί θράσος και υποκρισία να εμφανίζονται ως «πατριώτες» και να τολμούν να υψώνουν την ελληνική σημαία με τους αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια.
Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με εργολάβους, με εφοπλιστές, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές – φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.
Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται μόνο με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία το ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους λαούς.Πολίτες της Μαγνησίας, Δημοκράτες-Δημοκράτισσες
Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στους σημερινούς νεοναζί από το να τους βάζει στο περιθώριο και να τους γυρνάει την πλάτη η ίδια η κοινωνία. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους,σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.
Ούτε στον Αλμυρό – Ούτε Πουθενά. Μπλόκο στους Φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Η  ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜαγνησίαςΟύτε στον Αλμυρό ούτε πουθενά…

Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής προσπαθεί σιγά σιγά να βγει ξανά στο προσκήνιο, καθώς η δίκη του στελεχιακού της δυναμικού, αλλά και η μαζική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος, έχουν υποστείλει ή έχουν περιορίσει εδώ και καιρό τους λεονταρισμούς του πρόσφατου παρελθόντος. Επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν την υπεραντιδραστική στροφή όλων των διεθνών καπιταλιστικών κέντρων (ΕΕ, ΗΠΑ, Ρωσία κτλ) και την πολεμική προετοιμασία, στρώνουν το χαλί του εθνικισμού και του ρατσισμού, επιχειρώντας, σε απόλυτη ταύτιση με την αστική πολιτική, να στοχοποιήσουν τους πλέον αδύναμους κρίκους της κοινωνικής αλυσίδας, είτε αυτοί είναι οι μετανάστες είτε είναι οι άνθρωποι του μεροκάματου. Ο τίτλος της εκδήλωσης τους την Κυριακή 24/09 στον Αλμυρό, «όχι στη φτωχοποίηση και την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας», με ομιλητές τους βουλευτές Γ. Λαγό και Π. Ηλιόπουλο, ανταποκρίνεται ξεκάθαρα στον παραπάνω στόχο.

Μετά την παταγώδη αποτυχία τους να εμφανιστούν σε μια μεγάλη δημόσια εκδήλωση στην περιοχή της Μαγνησίας (ακύρωση με την πίεση του κινήματος των εκδηλώσεων τους σε Διμήνι και Χλόη), παρόλη τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς και κυρίως τη δημοτική αρχή του Βόλου, επιδιώκουν να ξαναχύσουν το δηλητήριο τους με πρώτο σταθμό μια περιοχή που η πολιτική τους πρόταση έρχεται σε επαφή με το κοινωνικό υποκείμενο που εκφράζουν εδώ και δεκαετίες. Και αυτό δεν είναι άλλο από τους μεγαλοτσιφλικάδες- μεγαλοαγρότες της περιοχής του Αλμυρού, τα κέρδη και ο πλούτος των οποίων ως μια περίεργη φρασοκωμωδία προέρχονται από την επί χρόνια εκμετάλλευση μεταναστών (και όχι μόνο) εργατών γης…!!! Ήταν εξάλλου εκείνοι που στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2016 δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες τον Ηλιόπουλο στο «μπλόκο» τους στις Μικροθήβες. Είναι μια ακόμη απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή εκφράζει και εκπροσωπεί μια κοινωνική ελίτ, που άλλοτε στηρίζεται στη δημιουργία εργοδοτικών σωματείων και στην τρομοκρατία συνδικαλιστών, όπως στην περίπτωση του Περάματος, και άλλοτε στην προπαγάνδα εναντίων των μεταναστών, προκειμένου να γίνονται εύκολη βορά στις εκμεταλλευτικές διαθέσεις της εργοδοσίας, η οποία στη βάση αυτή απομυζά όλους τους εργαζόμενους.  

Με την ίδια άνεση όμως η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά το «άσυλο» που της προσφέρουν μια σειρά τοπικών αρχόντων στην περιοχή της Μαγνησίας. Μετά λοιπόν από τον κ. Μπέο που τους παραχωρούσε το δημαρχείο του Διμηνίου για τις εκδηλώσεις τους, μετά το δήμαρχό του δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα που καλούσε τον Ηλιόπουλο να βραβεύσει αθλητές σε αγώνες της περιοχής, τη σκυτάλη παίρνει ο κ. Εσερίδης, που αρνείται να λάβει ρητή απόφαση για απαγόρευση χρήσης της πλατειάς του Αλμυρού από τους φασίστες, επιχειρώντας να πάρει ίσες αποστάσεις, δηλώνοντας απλά πως η πλατεία του Αλμυρού δεν διατίθεται γενικά για πολιτικές εκδηλώσεις. Καμία πρόφαση περί «δημοκρατίας» δεν μπορεί να υποκρύψει τις σχέσεις συμπάθειας που υπάρχουν μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των κρατικών θεσμών. Αυτές εξάλλου έχουν επιβεβαιωθεί το τελευταίο διάστημα με τον πλέον επίσημο τρόπο με τους εναγκαλισμούς κυβερνητικών στελεχών με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο (Βίτσας-Κασιδιάρης) και όχι μόνο. Αυτό που κάνει τους κρατικούς και κυβερνητικούς θεσμούς να συγκλίνουν, να συνυπάρχουν και να βοηθούν το έργο της Χρυσής Αυγής, είναι η ενότητα στους στόχους: Εθνική ενότητα, εκμετάλλευση και καπιταλιστική σταθερότητα είναι η τριπλέτα της θεσμικής τους επικοινωνίας.   

Ο λαός και ιδιαίτερα η νεολαία του Αλμυρού και της περιοχής μας οφείλει να συγκρουστεί με την σάπια πολιτική και κοινωνική συμμαχία των πολιτικών και οικονομικών ελίτ και των ναζιστικών κατακαθιών της Χρυσής Αυγής. Το να μην πάρει σπιθαμή γης η Χρυσή Αυγή είναι ένας αγώνας ενάντια στο πιο επιθετικό εκμεταλλευτικό τέρας που το πρόσωπό του το βλέπουν χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι καθημερινά με διαφορετικό τρόπο στα χωράφια, στα εργοστάσια, στους χώρους εστίασης κτλ. Είναι αγώνας ενάντια σε έναν κανιβαλισμό που επιχειρεί να τσακίσει τους αδύνατους γιατί φοβάται να τα βάλει με τους δυνατούς. Είναι αγώνας για μια ζωή ελεύθερη από κάθε μορφής τυραννία, οικονομική, πολιτική, ιδεολογική, για να μπορούν οι άνθρωποι να ζουν στη βάση των αναγκών τους και όχι στη βάση του εξπρές της κερδοφορίας. Ούτε στον Αλμυρό ούτε πουθενά δε θα αφήσουμε φασίστες και ναζί να εξαπολύσουν το δηλητήριο τους!

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 24/09 στις 18:00 στην Πλατεία του Αλμυρού

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Ο Αγροτικός σύλλογος ΑΛΜΥΡΟΥ και Σούρπης
Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας! Καταγγέλλουμε την παρουσία των στελεχών της Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλου και Λαγού στην πόλη του Αλμυρού την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.
Οι εγκληματίες της χρυσής αυγής τέσσερα χρόνια μετά την ενέδρα θανάτου που επιχείρησαν σε πρωτοπόρους εργαζομένους και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Παίρνουν μάλιστα θάρρος από την στάση ανοχής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων (που φτάνουν μέχρι και στο ξέπλυμα τους πολλές φορές) , και προσπαθούν να ξεμυτίσουν πάλι από τα λαγούμια που είναι κρυμμένοι.
Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κρύψουν το εγκληματικό τους πρόσωπο και να φορέσουν τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ δεν διστάζουν να υποκριθούν τους αντισυστημικούς και να το παίξουν ακόμη και θύματα.
Αυτά σε εμάς δεν πιάνουν.
    Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία.Οι αγρότες και τα άλλα λαϊκή στρώματα δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παρουσιαστεί  ο ναζισμός σαν «μια ακόμα ιδεολογία»και η Χρυσή Αυγή ως «ένα ακόμα κοινοβουλευτικό κόμμα». Είναι νοσταλγοί του Χίτλερ,των φασιστικών καθεστώτων που αιματοκυλισαν τους λαούς, πολιτικοι απόγονοι των ταγμάτων ασφαλείας,των συνεργατών των δυνάμεων κατοχής, της φασιστικής χούντας.
Αποτελεί θράσος και υποκρισία να εμφανίζονται ως «πατριώτες» και να υψώνουν την ελληνική σημαία με τους αγκυλωτούς σταυρούς στα χέρια.

Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στους απόγονους των συνεργατών των ΝΑΖΙ τους σημερινούς νεοΝΑΖΙ από το να τους ξερνάει στον απόπατο ο ίδιος ο κλάδος. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους, η τύχη που τους πρέπει σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονία.

Ούτε στον Αλμυρό Ούτε Πουθενά, Μπλόκο στους Φασίστες σε κάθε γειτονιά. Να μην βρίσκουν σπιθαμή να σταθούν.

Συνάδελφοι,
Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες, Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με εργολάβους, με εφοπλιστές, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές – φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι φασίστες χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.
Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται μόνο με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία το ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους λαούς.
Είναι αντικομμουνιστές, γιατι μισούν το εργατικό – λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Γιατί υπερασπίζονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει για νόμο το κέρδος όπως κι αν βγαίνει, που έχει για ιδανικό το «ο θάνατός σου η ζωή μου».
Επιτίθενται σε εργάτες, μετανάστες και Ελληνες, γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους, ενώ την ίδια ώρα εκμεταλλεύονταν και οι ίδιοι μετανάστες. Γιατί είναι το ακραίο πρόσωπο του βάρβαρου και σάπιου συστήματος. Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών που τα αμολάνε και τα μαζεύουν ανάλογα πως τους βολεύει.

Ούτε στον Αλμυρό ούτε πουθενά…

Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής προσπαθεί σιγά σιγά να βγει ξανά στο προσκήνιο, καθώς η δίκη του στελεχιακού της δυναμικού, αλλά και η μαζική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος, έχουν υποστείλει ή έχουν περιορίσει εδώ και καιρό τους λεονταρισμούς του πρόσφατου παρελθόντος. Επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν την υπεραντιδραστική στροφή όλων των διεθνών καπιταλιστικών κέντρων (ΕΕ, ΗΠΑ, Ρωσία κτλ) και την πολεμική προετοιμασία, στρώνουν το χαλί του εθνικισμού και του ρατσισμού, επιχειρώντας, σε απόλυτη ταύτιση με την αστική πολιτική, να στοχοποιήσουν τους πλέον αδύναμους κρίκους της κοινωνικής αλυσίδας, είτε αυτοί είναι οι μετανάστες είτε είναι οι άνθρωποι του μεροκάματου. Ο τίτλος της εκδήλωσης τους την Κυριακή 24/09 στον Αλμυρό, «όχι στη φτωχοποίηση και την ισλαμοποίηση της πατρίδας μας», με ομιλητές τους βουλευτές Γ. Λαγό και Π. Ηλιόπουλο, ανταποκρίνεται ξεκάθαρα στον παραπάνω στόχο.

Μετά την παταγώδη αποτυχία τους να εμφανιστούν σε μια μεγάλη δημόσια εκδήλωση στην περιοχή της Μαγνησίας (ακύρωση με την πίεση του κινήματος των εκδηλώσεων τους σε Διμήνι και Χλόη), παρόλη τη στήριξη από τους τοπικούς φορείς και κυρίως τη δημοτική αρχή του Βόλου, επιδιώκουν να ξαναχύσουν το δηλητήριο τους με πρώτο σταθμό μια περιοχή που η πολιτική τους πρόταση έρχεται σε επαφή με το κοινωνικό υποκείμενο που εκφράζουν εδώ και δεκαετίες. Και αυτό δεν είναι άλλο από τους μεγαλοτσιφλικάδες- μεγαλοαγρότες της περιοχής του Αλμυρού, τα κέρδη και ο πλούτος των οποίων ως μια περίεργη φρασοκωμωδία προέρχονται από την επί χρόνια εκμετάλλευση μεταναστών (και όχι μόνο) εργατών γης…!!! Ήταν εξάλλου εκείνοι που στις αγροτικές κινητοποιήσεις του 2016 δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες τον Ηλιόπουλο στο «μπλόκο» τους στις Μικροθήβες. Είναι μια ακόμη απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή εκφράζει και εκπροσωπεί μια κοινωνική ελίτ, που άλλοτε στηρίζεται στη δημιουργία εργοδοτικών σωματείων και στην τρομοκρατία συνδικαλιστών, όπως στην περίπτωση του Περάματος, και άλλοτε στην προπαγάνδα εναντίων των μεταναστών, προκειμένου να γίνονται εύκολη βορά στις εκμεταλλευτικές διαθέσεις της εργοδοσίας, η οποία στη βάση αυτή απομυζά όλους τους εργαζόμενους.  

Με την ίδια άνεση όμως η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να εκμεταλλευτεί για μια ακόμη φορά το «άσυλο» που της προσφέρουν μια σειρά τοπικών αρχόντων στην περιοχή της Μαγνησίας. Μετά λοιπόν από τον κ. Μπέο που τους παραχωρούσε το δημαρχείο του Διμηνίου για τις εκδηλώσεις τους, μετά το δήμαρχό του δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα που καλούσε τον Ηλιόπουλο να βραβεύσει αθλητές σε αγώνες της περιοχής, τη σκυτάλη παίρνει ο κ. Εσερίδης, που αρνείται να λάβει ρητή απόφαση για απαγόρευση χρήσης της πλατειάς του Αλμυρού από τους φασίστες, επιχειρώντας να πάρει ίσες αποστάσεις, δηλώνοντας απλά πως η πλατεία του Αλμυρού δεν διατίθεται γενικά για πολιτικές εκδηλώσεις. Καμία πρόφαση περί «δημοκρατίας» δεν μπορεί να υποκρύψει τις σχέσεις συμπάθειας που υπάρχουν μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των κρατικών θεσμών. Αυτές εξάλλου έχουν επιβεβαιωθεί το τελευταίο διάστημα με τον πλέον επίσημο τρόπο με τους εναγκαλισμούς κυβερνητικών στελεχών με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο (Βίτσας-Κασιδιάρης) και όχι μόνο. Αυτό που κάνει τους κρατικούς και κυβερνητικούς θεσμούς να συγκλίνουν, να συνυπάρχουν και να βοηθούν το έργο της Χρυσής Αυγής, είναι η ενότητα στους στόχους: Εθνική ενότητα, εκμετάλλευση και καπιταλιστική σταθερότητα είναι η τριπλέτα της θεσμικής τους επικοινωνίας.   

Ο λαός και ιδιαίτερα η νεολαία του Αλμυρού και της περιοχής μας οφείλει να συγκρουστεί με την σάπια πολιτική και κοινωνική συμμαχία των πολιτικών και οικονομικών ελίτ και των ναζιστικών κατακαθιών της Χρυσής Αυγής. Το να μην πάρει σπιθαμή γης η Χρυσή Αυγή είναι ένας αγώνας ενάντια στο πιο επιθετικό εκμεταλλευτικό τέρας που το πρόσωπό του το βλέπουν χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι καθημερινά με διαφορετικό τρόπο στα χωράφια, στα εργοστάσια, στους χώρους εστίασης κτλ. Είναι αγώνας ενάντια σε έναν κανιβαλισμό που επιχειρεί να τσακίσει τους αδύνατους γιατί φοβάται να τα βάλει με τους δυνατούς. Είναι αγώνας για μια ζωή ελεύθερη από κάθε μορφής τυραννία, οικονομική, πολιτική, ιδεολογική, για να μπορούν οι άνθρωποι να ζουν στη βάση των αναγκών τους και όχι στη βάση του εξπρές της κερδοφορίας. Ούτε στον Αλμυρό ούτε πουθενά δε θα αφήσουμε φασίστες και ναζί να εξαπολύσουν το δηλητήριο τους!

Καλούμε σε αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 24/09 στις 18:00 στην Πλατεία του Αλμυρού

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License