Χανία- Συγκέντρωση για τον Κώστα Μπ.

ΚΩΣΤΑ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη ήταν μια μέρα  για την συμπλήρωση τεσσάρων χρονών απο τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα που τον μαχαίρωσε ο φασίστας Γιώργος Ρουπακιάς στο Κερατσίνι με την κάλυψη των μπάτσων.  Η κρατική καταστολή εκείνη την ημέρα πραγματικά  έχασε κάθε έλεγχο χτυπώντας κόσμο με τον πιο άθλιο τρόπο όταν η πορεία έφτασε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ   στη Μεσογείων επίσης οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν εκείνο το βράδυ στα εξάρχεια. Στις εφόδους των ένστολων δολοφόνων έγιναν έγιναν έξι συλλήψεις όπου τους βασάνισαν.  Ένας απο όσους έπεσαν στα χέρια των μπάτσων είναι ο Κώστας Μπ που κατέληξε στο Κατ και είναι σε κώμα απο 16/9.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Να πλαισιωθεί κόσμος στην Πλ. Αγοράς σήμερα 23/9 και ώρα 20:00 για περαιτέρω δράσεις κτλπ ενάντια στην κρατική καταστολή.

Αλληλέγγυοι-Αλληλέγγυες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License