Συγκέντρωση – μικροφωνική στην Πλατεία Εξαρχείων & Πορεία στη γειτονιά - Τώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7 μμ - Να μην περιμένουμε τον επόμενο νεκρό για να εξεγερθούμε. Να οργανωθούμε για να δώσουμε τη δική μας απάντηση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠ.

Το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη ήταν μια μέρα κινητοποιήσεων για την επέτειο της δολοφονίας του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, στις 18/9/2013, από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής υπό την κάλυψη των μπάτσων. Το κράτος απάντησε με άγρια καταστολή στη μαχητικότητα των αντιφασιστών στη διαδήλωση έξω από τα κεντρικά γραφεία του ναζιστικού κόμματος και στη ΓΑΔΑ, όπως και στις μετέπειτα συγκρούσεις στα Εξάρχεια. Στις επιδρομές των μπάτσων έγιναν έξι συλλήψεις και ακολούθησαν βασανιστήρια. Ένας συλληφθέντας, ο Κώστας Μπ., βρέθηκε στην εντατική του ΚΑΤ, σε κόμα, φρουρούμενος μέσα στο θάλαμο από τους επίδοξους δολοφόνους του. Ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε ευθαρσώς ότι εκτελεί τις εντολές της αστυνομίας.

Η βία των μηχανισμών καταστολής είναι εφαρμογή της πάγιας στρατηγικής προσπάθειας γενικού εκφοβισμού. Απέναντι σε όποιους αντιστέκονται, η κρατική αντίδραση γίνεται ακόμα πιο άγρια. Παρόλαυτα, οι αγώνες δεν κάμπτονται.

Μετράμε ήδη πολλές δολοφονίες από τα χέρια μπάτσων και φασιστών. Η οργή μας θεριεύει. Η πραγματικότητα διαψεύδει την απάτη μιας εκδημοκρατισμένης καταστολής.

Να μην περιμένουμε τον επόμενο νεκρό για να εξεγερθούμε.

Να οργανωθούμε για να δώσουμε τη δική μας απάντηση.

Συγκέντρωση – μικροφωνική στην Πλατεία Εξαρχείων

& Πορεία στη γειτονιά

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 7 μμ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License