Αντιφασιστική παρέμβαση – μικροφωνική στη Δάφνη 23/09

Το Σάββατο 23/9 πραγματοποιήσαμε άλλη μία από τις καθιερωμένες μας Σαββατιάτικες παρεμβάσεις σε γειτονιές, αυτή τη φορά στην περιοχή της Δάφνης.

post image

Το Σάββατο 23/9 πραγματοποιήσαμε άλλη μία από τις καθιερωμένες μας Σαββατιάτικες παρεμβάσεις σε γειτονιές, αυτή τη φορά στην περιοχή της Δάφνης, συνομιλώντας με τον κόσμο της γειτονιάς και διακινώντας το 3ο τεύχος της “Αντιφασιστικής Φρουράς”. Ταυτόχρονα, είχε στηθεί μικροφωνική, απ’ όπου διαβαζόταν κείμενο σχετικό με την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα. Συμπληρωματικά, περιγράφτηκαν τα γεγονότα και οι συγκρούσεις που εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη 20/9 στην περιοχή του Περάματος, όπου το υπηρεσιακό σχέδιο των μπάτσων ταυτίστηκε με αυτό των ναζί με αποτέλεσμα την αγαστή συνεργασία τους κόντρα στο αντιφασιστικό κίνημα.

Διατρανώσαμε για ακόμη μία φορά πως ο αντιφασιστικός αγώνας δεν έχει τελειώσει και δε θα τελειώσει παρά μόνο με την επιστροφή των υπόδικων νεοναζί δολοφόνων στις τρύπες τους, όπου και ανήκουν, ταυτόχρονα με το κλείσιμο των γραφείων τους.

Επίσης, τονίσαμε την ανάγκη αναβάθμισης των τακτικών του αντιφασιστικού κινήματος με κατεύθυνση τον προαναφερθέντα σκοπό. Είναι ξεκάθαρο, πως οι γειτονιές ανήκουν στον λαό και στον κόσμο του αγώνα και πως οι φασίστες δεν έχουν θέση σε αυτές, έχοντας πλέον “χάσει” τις γειτονιές που θεωρούσαν προπύργια της δράσης τους.

Η μνήμη του νεκρού συντρόφου μας και το μίσος για τους μηχανισμούς που στηρίζουν τους δολοφόνους του μένουν άσβεστα και μας οδηγούν στην κατεύθυνση της τελικής αντιφασιστικής νίκης αλλά και της διαμόρφωσης της Κοινωνίας Ισότητας και Αδερφοσύνης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License