Πανό αλληλεγγύης στην 22χρονη από Κόρινθο

Ως ένδειξη αλληλεγγύης κρεμάστηκε πανό στα κεντρικά λύκεια Μυτιλήνης.

post image

Στις 22 Ιουνίου 2016, μια 22χρονη με τη 17χρονη φίλη της καθόντουσαν σε ένα παγκάκι στο κέντρο της Κορίνθου. Στις 3.00 τα ξημερώματα, ένας 46χρονος άντρας τις πλησίασε και τους είπε να τις πληρώσει για να κάνουν σεξ και αυτές αρνήθηκαν. Τις πίεσε, τις έβρισε, τους έκανε χειρονομίες. Του ζήτησαν να φύγει όμως εκείνος έβαλε τα χέρια του στα στήθη της 17χρονης. Έφυγε από κοντά του έντρομη. Αντιλήφθηκε ότι προσπαθούσε να βγάλει μαχαίρι από τη πίσω τσέπη του παντελονιού του. Η 22χρονη, που ήταν δίπλα της, άνοιξε τη τσάντα της, έβγαλε από μέσα ένα κουζινομάχαιρο που το είχε για την αυτοπροστασία της και στη προσπάθειά της να αμυνθεί το έμπηξε στο στήθος του άντρα. Ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης τελικά πέθανε και η 22χρονη προφυλακίστηκε.

Ως ένδειξη αλληλεγγύης κρεμάστηκε πανό στα κεντρικά λύκεια Μυτιλήνης.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 27/9 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΒΙΑ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ 

105FM

https://105fm.espivblogs.net/2017/09/25/πανό-αλληλεγγύης-στην-22χρονη-από-κόριν/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License