Η Συμμετοχή των Ελλήνων Εποίκων της Αζοφικής στο Μαχνοβιτικό Κίνημα

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η Συμμετοχή των Ελλήνων Εποίκων της Αζοφικής στο Μαχνοβιτικό Κίνημα (1918-1921)" - Β. Τσοπ (εκδ. της Λαϊκής Βιβλιοθήκης) στις 26/9 στις 19:00 στην κατάληψη Mundo Nuevo.

post image

Βιβλιοπαρουσίαση: "Η Συμμετοχή των Ελλήνων Εποίκων της Αζοφικής στο Μαχνοβιτικό Κίνημα (1918-1921)" - Β. Τσοπ (εκδ. της Λαϊκής Βιβλιοθήκης) στις 26/9 στις 19:00 στην κατάληψη Mundo Nuevo.


Με πραγματικά μεγάλη μας χαρά φιλοξενούμε τους συντρόφους από τη Λαϊκή Βιβλιοθήκη στις 26/9 στην Mundo Nuevo, μιλάμε για το ιστορικό κίνημα του Batko Nestor Makhno που αναπτύχθηκε στη Νότια Ουκρανία ξεφυλλίζοντας την μπροσούρα που επικεντρώνει στη συμμετοχή των Ελλήνων εποίκων της Αζοφικής στο κίνημα κι έτσι ταυτόχρονα ξεφυλλίζουμε τις σελίδες του σύγχρονου παγκόσμιου αναρχικού κινήματος...


Στις 22:00 θα ακολουθήσει μπαρ για τα δικαστικά έξοδα συντρόφων-αντιφασιστών που δικάζονται στις 6 Οκτωβρίου, για την υπόθεση της παρέμβασης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2015.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License