ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΗΝ NURİYE ΚΑΙ ΤΟΝ SEMİH


Δεν θα τους επιτρέψουμε να σκοτώσουν την απεργό πείνας Nuriye Gülmen.

Χθες το βράδυ, στις 3.00 η ώρα, παρ’ ότι η Nuriye Gülmen είχε τις αισθήσεις της, τη μετέφεραν βίαια  στα έκτακτα περιστατικά άλλου νοσοκομείου, παρά τη θέλησή της.

Όπως είναι γνωστό, πριν από την δικάσιμο της 13 Σεπτεμβρίου, συνέλαβαν όλους τους δικηγόρους  υπεράσπισης των απεργών και τώρα δύο μέρες πριν από την εξ αναβολής δίκη, μετέφεραν βίαια τη Nuriye Gülmen στα έκτακτα περιστατικά, παρά τη θέλησή της και ενώ είχε πλήρη συνείδηση.

Η υποχρεωτική σίτιση έχει ως αποτέλεσμα, είτε την πλήρη αναπηρία, είτε τον θάνατο του απεργού. 

Ξέρομε για ποιο λόγο τη μετέφεραν βίαια σε άλλο νοσοκομείο.

Ότι κι αν έκανε η  εξουσία του ΑΚΡ, απέναντι από την αντίσταση της Nuriye και του Semih, δεν κατάφερε να την σταματήσει, γι’ αυτό το λόγο και προφυλάκισαν τους αγωνιστές και τους δικηγόρους τους.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η αντίστασή τους είναι και δίκαιη και νόμιμη.

Επαναλαμβάνομε ότι πρέπει να γίνουν δεκτά τα αιτήματα της Nuriye και του Semih και ότι για τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής σίτισης αποκλειστική ευθύνη έχουν η κυβέρνηση του ΑΚΡ και οι γιατροί που εκτελούν τις εντολές της.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ / ΟΛΕΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ  ΤΗΝ NURİYE ΚΑΙ ΤΟΝ SEMİH

ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017, ΑΠΟ 10.30 π.μ. ΕΩΣ 12.30 μ.μ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ημερομηνία δικαστηρίου).

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

από @ 26/09/2017 9:02 μμ.


Σε ποια πολη;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License