Απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών μελών Χρυσής Αυγής

Συγκέντρωσα όσο περισσότερες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και μηνύματα (sms) μελών της Χρυσής Αυγής (Λαγός, Κασιδιάρης, Πατέλης, Αποστόλου, Δεβελέκος, Μπενέκη κ.α.) μπόρεσα να βρω στο internet και τις έβαλα όλες σε ένα αρχείο PDF.

Συγκέντρωσα όσο περισσότερες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και μηνύματα (sms) μελών της Χρυσής Αυγής (Λαγός, Κασιδιάρης, Πατέλης, Αποστόλου, Δεβελέκος, Μπενέκη κ.α.) μπόρεσα να βρω στο internet και τις έβαλα όλες σε ένα αρχείο PDF, το οποίο περιλαμβάνει και ορισμένα δημοσιεύματα εφημερίδων που αφορούν τα γεγονότα της κρίσιμης περιόδου του 2013 (επίθεση στον Κοινωνικό Χώρο "Συνεργείο", επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, δολοφονία Φύσσα, προφυλάκιση Ρουπακιά κτλ). Το συγκεκριμένο PDF θα μπορούσε να χρησιμεύσει σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα, είτε ανήκουν στο αντιφασιστικό - αντιναζιστικό κίνημα είτε όχι.

Το PDF έχει μέγεθος 1,28 MB και μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα.

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License