Απλώνουν Σκοτάδια. Φασιστική Δεξιά(ΝΔ), Eκκλησία και διεφθαρμένα ΜΜΕ.

ή η αρχιτεκτονική οικοδόμηση ενος Μεσσαίωνα

Ημέρες περίεργα σκοτεινές, η φασιστική δεξιά(ΝΔ, ΜΜΕ) προσπαθεί να κυριαρχήσει σε όλα τα πεδία, στο πολιτικό, κοινωνικό, πολιτισμικό, επενδύωντας στη σύθλιψη όλων μας και όλων των ελευθεριών που μπορούν να γίνουν "ανεκτές" εντός του καθεστώτος....

Η ψήφιση ενός νόμου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια(νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου) απελευθέρωσε τα ήδη απάνθρωπα ένστικτα της εκκλησίας και όχι μονο((η ναυαρχίδα της αριστεράς το ΚΚΕ ήδη συμπορεύεται με τους πιο αντιδραστικούς μηχανισμούς, εκκλήσία-ΝΔ-χα κλπ).

Το προσυνεδριακό ερωτηματολόγιο της φασιστικής Δεξιας(ΝΔ) οργώνει τον ήδη εργασιακό μεσαίωνα επενδύοντας στα χειρότερα για τους εργαζόμενους και κυρίως τους ανέργους, ενώ προχωρά και ο συνολικός σχεδιασμός των ΜΜΕ για την νέα κυριαρχία από ότι πιο φασιστικό και κυνικό μπορεί να τους δώσουν οι υπάρχουσες αντικειμενικές συνθήκες του ημεδαπού φασισμού(ΝΔ, ναζι της ΧΑ, Τζήμερους και αλήτες Πασόκους κλπ)..

Η εκκλησία μέσω του σεσημασμένου παπαδαριού της , γνωστού απο το συνεχές τηλεοπτικό πλασάρισμα προσπαθεί να επιβάλλει θέσεις για "την οικογένεια", "το άτομο", "την κοινωνία", με αρχή το "νόμο του Θεού" που απέχει ελάχιστα απο τη συγκρότηση ενός γνήσιου και εξαιρετικού .. Μεσαίωνα. Και εδώ Μεσαίωνας!!
Σε συνέχεια του "νόμου του Θεού" ακολουθεί στο επόμενο εδάφιο ο "νόμος της Αγοράς" εδώ ο μηχανισμός είναι απλά η φασιστική Δεξια που οργανώνεται σήμερα απο τη σοβαρή ΝΔ. Στα πλαίσια του προσυνεδριακού τους διαλόγου απελευθέρωσαν κάθε μύχια διαστροφή που είχαν, για εργαζόμενους και ανέργους τη συμπεριέλαβαν σε ένα ερωτηματολόγιο υπεύθυνων και ορισμένων από αυτούς απαντήσεων, περιμένοντας να ρουφήξουν την περιβόητη νομιμοποίηση μιας εγκληματικής εργασιακής εκμετάλλευσης ..
Η σημερινή σφαγή στα εργασιακά διακαιώματα φαντάζει παιδική χαρά σε αυτά που έχουν προετοιμάσει να επιβάλλουν με την πρώτη ευκαιρία.. .Εργασία με "δωρεάν καταβολή χρόνου " απο τον εργαζόμενο, εργαζόμενοι που θα μοιράζονται έναν μισθό!! και λοιπά ανατριχιαστικά περιλαμβάνονται στις προθέσεις της Φασιστικής Δεξιάς, της σοβαρής ΝΔ που καλεί τους προσυνεδριακούς συνέδρους να συναποφασίσουν.. .. η εικόνα απλά και εδώ Μεσαίωνας της κυριαρχίας..

Η οργάνωση ενός ανυπόφορου κόσμου από τα αφεντικά ξεπερνά τους γνωστούς από το παρελθόν μετασχηματισμούς του Κράτους και των μηχανισμών του Κεφαλαίου. Σήμερα για ένα τμήμα της ελίτ της κυριαρχίας(παλαιότερα οπτικοποιούνταν και στο ΛΜΑΤ) ζητούμενο είναι η απόλυτη σύνθλιψη μεγάλων κοινωνικών μερών τόσο σε επίπεδο πολιτισμικό όσο και σε πολιτικό ..
Αν το καθεστώς των Μνημονίων, στο οποίο εισαχθήκαμε αισίως το 2010, απαιτούσε μία εσωτερική υποτίμηση συνολικά της Οικονομίας(εργασιακά, εμπορικές αξίες, κλπ) μια αυστηριοποίηση της καταστολής(φυλακές τύπου Γ΄, συνεχόμενες δικαστικές διώξεις, ατελείωτο ξύλο απο μπάτσους, οργανωμένη μιντιακή Βία απο το σύνολο των ΜΜΕ κλπ) και μία νέα διοίκηση απο ανεσήμερα το ζητούμενο τους φαίνεται ότι είναι μία άνευ προηγουμένου σύνθλιψη των μεσαίων και κατώτερων τάξεων και την εγκαθίδρυση ενός ανάλογου πολιτισμικού χώρου , στη βάση ενός φασιστικού καθεστώτος με κύρια εργαλεία προώθησης τη φασιστική Δεξιά της ΝΔ , την Εκκλησία και βέβαια τα ΜΜΕ..

(1) το ερωτηματολόγιο της φασιστικής δεξιάς : https://www.surveymonkey.com/r/JJ792VH

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License