Σύντροφοι, κατι εγινε Νοταρά 13 πριν απο λίγα λεπτά. Ενας ανθρωπος, μαλλον μετανάστης, συνεληφθη απο ασφαλίτες. Του την επεσαν, τον εριξαν κατω, τον ακινητοποίησαν και τον πηραν προς Τοσίτσα. Ο ενας λιτης είχε κοτσίδα, φοραγε μαυρο καπέλο, μαυτο μπουφαν και ασπρο handsfree. Ο δευτερος μαλλον τζιν, μαυρο φουτερ, ειχε γκριμαλλιά και καραφλα στο πισω μερος του κεφαλιού. Ο τριτος φοραγε μαυρο παντελονι και γκρι μπλουζα. Ειχαν ενα μηχανακι σταθμευμενο στη Νοταρα αλλα δεν προλαβαμε να δουμε πινακίδα.

Πριν τον πάρουν, του φωναζαν "Police ρε, police" και μας φωναζαν να μπουμε μεσα στα σπιτια.

από @ 10/10/2017 2:44 μμ.


απαγωγή από ομοεθνείς του φαίνεται να είναι. Αντιγράφω από καθεστωτικό: Από την έως έρευνα εξιχνιάστηκε περίπτωση αρπαγής, που διαπράχθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017, οπότε απήχθησαν ταυτόχρονα δύο Πακιστανοί, τους οποίους κακοποίησαν σωματικά και ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

όλη η είδηση:

Εξάρθρωσαν σπείρα απαγωγέων
Εγκληματική ομάδα Πακιστανών που διέπραττε απαγωγές ομοεθνών τους εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση στον Κολωνό, τέσσερα άτομα, ηλικίας 21 ετών οι τρεις και 24 ο τέταρτος. Επίσης, αναζητούνται τέσσερις ομοεθνείς συνεργοί τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της αρπαγής και της απόπειρας εκβίασης, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα απαγωγών. Αφού εντόπιζαν τα θύματά τους στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, τα πλησίαζαν με το πρόσχημα της παράνομης προώθησής τους σε χώρες της Ευρώπης. Στη συνέχεια, τους οδηγούσαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού, όπου τους δέσμευαν, τους κακοποιούσαν και τους βιντεοσκοπούσαν με σκοπό να αποστείλουν το βίντεο σε συγγενείς τους. Αμέσως μετά, επικοινωνούσαν τηλφωνικά με τις οικογένειες των θυμάτων, τους οποίους απειλούσαν για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των απαχθέντων και τους εξανάγκαζαν να τους καταβάλλουν χρήματα για την απελευθέρωση των συγγενών τους.

Από την έως έρευνα εξιχνιάστηκε περίπτωση αρπαγής, που διαπράχθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017, οπότε απήχθησαν ταυτόχρονα δύο Πακιστανοί, τους οποίους κακοποίησαν σωματικά και ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License