Απέναντι στο υπάρχον, φασιστικό από τη φύση του, με ένα δημοκρατικό παραπέτασμα καθεστώς, απέναντι στην όξυνση της κρατικής καταστολής και τη βία των μπάτσων, απέναντι στην ποινικοποίηση προσωπικών σχέσεων και ιδεών που είναι αντίθετες με το σύστημα, απέναντι στον ολοένα και αυξανόμενο έλεγχο των ζωών μας, ένας μόνο δρόμος υπάρχει, ο δρόμος της συλλογικής αντίστασης, του αγώνα, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης.
Έτσι, τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/10 πραγματοποιήσαμε επίθεση πετώντας μπογιές και γράφοντας συνθήματα στο Δικαστικό Μέγαρο της Κορίνθου (λίγα μόνο μέτρα από το Α.Τ. Κορίνθου), ενω παράλληλα πετάχτηκαν και δεκάδες τρικάκια.
Με την πράξη μας αυτή θέλαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στην Ηριάννα Β.Λ. που αυτή τη στιγμή είναι όμηρος στα χέρια του κράτους.
Καταδικάστηκε χωρίς κανένα απολύτως επιστημονικά εμπεριστατωμένο στοιχείο σε 13 χρόνια φυλακή. Στην ουσία καταδικάστηκε για την προσωπική της σχέση.
Ο σύντροφος της είχε κατηγορθεί για συμμετοχή στην οργάνωση Σ.Π.Φ. που τελικά όμως αθωώθηκε από την ίδια την αστική δικαιοσύνη που τωρα καταδίκασε την Ηριάννα!
Ήταν επίσης μια συμβολική κίνηση ενάντια στην πρόδηλη ταξικότητα απο την οποία διέπεται η αστική δικαιοσύνη.
Ο δικαστικός εσμός απ τις αφυψηλού, χρυσοποίκιλτες πολυθρόνες του καταβαραθρώνει ανθρώπινες ζωές απλά γιατί μπορεί!
Και πάντα αυτές οι ζωές είναι οι ζωές των αδύναμων, των καταπιεσμένων, των φτωχοδιαβολων της κοινωνίας.
Το έχει δείξει φυσικά κι η ιστορία αφού κανείς από τα καθάρματα της οικονομικοπολιτικής ελιτ και της μεγαλοαστικής τάξης δεν δικάστηκε ποτέ για τα εγκλήματα του.

Την Δευτέρα 16/10 δικάζεται η δεύτερη αίτηση αποφυλάκισής της Ηριάννας.Να είμαστε όλοι εκεί.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΡΙΑΝΝΑ Β.Λ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ

αλληλέγγυοι/ες, σύντροφοι/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License