Αναβλήθηκε η δίκη αντιφασίστα για τα επεισόδια με τη Χρυσή Αυγή


Αναβλήθηκε, λόγω μη παρουσίασης μαρτύρων στο Δικαστήριο, η δίκη νεαρού του αντιεξουσιαστικού χώρου, που κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ομάδας της Χρυσής Αυγής στην παραλία του Βόλου, όπου τραυματίστηκαν τρεις χρυσαυγίτες.

Στο Δικαστήριο παρουσιάστηκε ένας από τους πέντε μάρτυρες, με αποτέλεσμα να αναβληθεί για τις 21 Φεβρουαρίου 2018, ενώ για την ίδια υπόθεση έχει αθωωθεί ένας άλλος νεαρός που είχε παραπεμφθεί σε δίκη.
Απέναντι από τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν, σε ένδειξη συμπαράστασης περίπου 40 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, που ανάρτησαν πανό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License