[Πάτρα] Ενημέρωση για την πορεία αλληλεγγύης στον 16χρονο Κώστα Μπ.


post image

Προχτές, την Τρίτη 10/10/2017 πραγματοποιήθηκε πορεία στην Πάτρα, ως απάντηση στη σύλληψη του 16χρονου Κώστα Μπ. στην Αθήνα στις 16 Σεπτέμβρη, όπου βασανίστηκε και τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκειά της ομηρίας του από τις δυνάμεις καταστολής.

Την πορεία που είχε καλέσει η Συνέλευση αλληλεγγύης στον Κώστα Μπ. στήριξαν δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες που κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα κυρίως απέναντι στην καταστολή, αντιμπατσικά, αντιφασιστικά κ.ά.

Μικρή στάση έγινε στη διασταύρωση της Κορίνθου με την οδό Ερμού όπου βρίσκεται το μπατσομέγαρο, το οποίο ήταν αποκλεισμένο με κορδέλα και ματατζήδες να το προστατεύουν, ενώ επίσης στη διάρκεια της πορείας έγιναν καταστροφές σε κάποιες τράπεζες, κάμερες κλπ.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License