Σφοδρές συγκρούσεις στη Βαρκελώνη με νεοναζί και Αντιφασίστες(Βίντεο)

Συγκρούσεις ξέσπασαν λίγο μετά το μεσημέρι στην Plaza Catalunya στο κέντρο της Βαρκελώνης κατά τη διάρκεια τεράστιας διαδήλωσης που συμμετείχαν αριστερές οργανώσεις και αντιφασιστικές συλλογικότητες, ως απάντηση σε νεοναζιστική συγκέντρωση.

Οι νεοναζί είχαν συγκέντρωση καθώς σήμερα είναι εθνική γιορτή για την Ισπανία, αλλά και για την άρνηση τους για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

ΒΙΝΤΕΟ

από γραφετε 14/10/2017 9:09 μμ.


Οι συγκρουσεις είναι μεταξυ hooligan και πιθανότατα ακροδεξιών hooligan που βρέθηκαν στην συγκέντρωση για την ημέρα της Ισπανίας 12 Οκτωβρη στην πλατεία Καταλονίας. Για την ακρίβεια ήταν hooligans της Βαλένθια και της Ατλέτικο που πλακώθηκαν με αυτους της τοπικής Σαμπαντελ. (Sabadell)
Μην γράφετε ιστορίες αν δεν το έχετε διασταυρώσει και παραμυθιάζετε το κόσμο με δήθεν αντιφασιστικές συγκρούσεις.

από * 15/10/2017 4:05 μμ.


οι συγκρούσεις είναι ανάμεσα σε δυο ομάδες εθνικιστών ultras, γι αυτό υπάρχουν ισπανικές σημαίες παντού.

έγινε μία αντιφασιστική συγκέντρωση αλλά δεν ήρθε σε επαφή με τους φασίστες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License