post image

Μικροφωνική παρέμβαση πραγματοποιήσαμε την Παρασκευή 13/10 στο κέντρο της Κορίνθου με σκοπό την ενημέρωση και την αντιπληροφόρηση στην υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή. Παράλληλα μοιράσαμε και δεκάδες φυλλάδια με το κείμενο μας σε μαγαζιά και περαστικούς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολύ κόσμος σταματούσε δείχνοντας ενδιαφέρον για να ενημερωθεί, ενώ αποκομίσαμε και πολλά θετικά σχόλια για την γενικότερη παρουσία μας με τις δράσεις μας την τελευταία περίοδο στους δρομους της πολης. Ο αγώνας συνεχίζεται! Ούτε βήμα πίσω!

"ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΧΑΛΑΓΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΙΑ, ΑΝ ΣΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ;

Η Ηριάννα κι ο Περικλής δεν το έκαναν! Έπραξαν το αυτονόητο. Κι όμως γι αυτή τους την επιλογή καταδικάστηκαν εκδικητικά από το κράτος σε 13 χρόνια φυλακή. Η υπόθεση λοιπόν της Ηριάννας και του Περικλή σε αφορά! Μας αφορά όλους. Αύριο στη θέση αυτών των ανθρώπων ίσως βρεθεί το παιδί σου, ο αδερφός σου, ο φίλος σου, ο σύντροφός σου.Είναι εντελώς απάνθρωπο,ποταπό κι ανήθικο και δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ποινικοποιήσουν τους ανθρώπινους συναισθηματικούς δεσμούς!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.Το 2011 η Ηριάννα κι ο Περικλής προσάγονται ύστερα απο έφοδο της ΕΚΑΜ στο σπίτι του συντρόφου της Ηριάννας και φίλου του Περικλή, και μετά από λίγο αφήνονται ελεύθεροι. Εδώ να πούμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο (ο συντροφος της Ηριάννας και φίλος του Περικλή) είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, που όμως στη συνέχεια αθωώθηκε πρωτόδικα απ την ίδια αστική δικαιοσύνη που ύστερα καταδίκασε τα δυο αυτά παιδιά.
Το 2013 η Ηριάννα κι ο Περικλής συλλαμβάνονται και τους φορτώνονται απ την "αντι"τρομοκρατική οι κατηγορίες της οπλοκατοχής και της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο μικροποσότητα δείγματος DNA σε κάποιον γεμιστήρα. Σ'αυτο το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το DNA σε καμία χώρα στον κόσμο, ακόμα και στην Αμερική δεν χρησιμοποιήται ως απόδειξη ενοχής και σε καμία περίπτωση δεν μπορει να καταδικαστεί κάποιος μόνο από ενα αμφισβητήσιμο δείγμα DNA. Αντίθετα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο μη ενοχής! Ενώ λοιπόν όλη η επιστημονική κοινότητα έχει αποφανθεί πως ένα γενετικό αποτύπωμα και μόνο δεν είναι επαρκές αποδεικτικό στοιχείο για την καταδίκη κάποιου και ενώ τα εργαστήρια που χρησιμοποιεί η αστυνομία δεν είναι πιστοποιημένα για την διεξαγωγή των εξετάσεων των δειγμάτων, χωρίς παράλληλα και να ελέγχονται ποτέ (κι αν ελέγχονται ελέγχονται από τους ίδιους τους μπάτσους) στις 1 Ιουλίου του 2017 σε μια δίκη φαρσοκωμωδία η υποψήφια διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών Ηριάννα Β.Λ. κι ο απόφοιτος της γεωπονικής σχολής Περικλής Μ. καταδικάζονται σε 13 χρόνια φυλακή με μοναδικό στοιχείο το "αδιαμφισβήτητο" για τους "πάνσοφους" και με "επιστημονικές γνώσεις" δικαστές ένα αμφιβόλου ποιότητας δείγμα DNA, αγνοώντας επιδεικτικά τις καταθέσεις των ειδικών επιστημών.
Ο καφκικός εφιάλτης για τους δυο αυτούς ανθρώπους θα συνεχιστεί και στις 17 Ιουλίου του 2017 όταν ο εισαγγελέας Ιωάννης Προβατάρης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής είχε προτείνει την αποφυλάκιση των χρυσαυγιτών βουλευτών, απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκιση τους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης τους.
Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα το σύστημα μέσω του κράτους έχει οξύνει την καταστολή του ενάντια σε όσους τολμούν να αντισταθούν, να σηκώσουν το κεφάλι, να βγουν στο δρόμο για να διεκδικήσουν την αξιοπρέπεια, το δίκαιο, την ελευθερία.Βλέπουμε να τιμωρεί προσωπικές σχέσεις, να προσπαθεί να φτιάξει νόμους για να ποινικοποιήσει σκέψεις, ιδέες κι αντιλήψεις. Όποιος δηλαδή θα σκέφτεται διαφορετικά, όποιος δεν θα αποδέχεται και θα αμφισβητεί το σύστημά και τους νόμους του θα είναι γι αυτούς "τρομοκράτης"!
Τα παραδείγματα πάμπολλα: φυλακίζει αθώους, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθεροι ρουπακιάδες, ναρκέμποροι, πολιτικοί απατεώνες, απορρίπτει άδειες σε πολιτικούς κρατούμενους ζητώντας τους να υπογράψουν δηλώσεις μετανοίας, σπάει καταλήψεις (τη διετία αυτή ο συριζα έχει σπάσει περισσότερες καταλήψεις απ ότι είχαν σπάσει μαζί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), φυλακίζει ανθρώπους σαν τον 77χρονο μπαρμπα-Θόδωρο που αντιστάθηκε στις σκουριές και ξυλοκοπήθηκε άγρια απ τα σκυλιά του κράτους, καταδικάζει μαθητές για καταλήψεις(Ρέθυμνο) και πολλές ακόμα περιπτώσεις...
Η τακτική τους είναι πλέον γνωστή, βαράνε έναν να φοβίσουν εκατό...
Τη Δευτέρα 16/10 εκδικάζεται η δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή!Να είμαστε όλοι εκεί!!!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΗΡΙΑΝΝΑ Β.Λ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΗ Μ.
Να κοιτάξουμε το φόβο κατάματα κι εκείνος θα φοβηθεί και θα φύγει!!!
Πόλεμο στον πόλεμο του κράτους!!! Ούτε βήμα πίσω!!!"

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License