[Γιάννενα] Αναβολή δίκης των διωκόμενων αντιφασιστών της 21ης Φλεβάρη 2017


Η δίκη των αντιφαστιστών/τριών συντρόφων/σσών που συνελήφθησαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση της 21ης Φεβρουαρίου 2017 ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 17/10/17. Αναβλήθηκε για 16 Ιανουαρίου 2018.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Την 21η Φλεβάρη, ημέρα της προσάρτησης των Ιωαννίνων στο ελληνικό κράτος, αντιφασίστες και αντιφασίστριες της πόλης πραγματοποιούν συγκέντρωση ενάντια στην δημόσια παρουσία του ναζί Χρ.Παππά και του υπόλοιπου χρυσαυγίτικου οχετού. Δημοκράτες και ναζί για άλλη μια φορά, στέκονται στην εθνικιστική τους φιέστα δίπλα δίπλα, μεταξύ αυτών, ο υπουργός Σπίρτζης, ο πρόεδρος της βουλής Βούτσης, οι συριζαίοι βουλευτές Ιωαννίνων Τζούφη, Στέφος, Καραγιάννης, ο νεοδημοκράτης βουλευτής Ιωαννίνων Τασούλας και ο περιφερειάρχης Ηπείρου Καχριμάνης.


Το ξέπλυμα των ναζί δε σταματά εδώ. Για να διεξαχεί ομαλά το εθνικό πανηγυράκι και να μην ενοχλούνται οι επίτιμοι καλεσμένοι των τοπικών αρχών, η αστυνομία καταστέλλει την αντιφασιστική συγκέντρωση, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και 4 συλλήψεις.
Περισσότερα για την υπόθεση εδώ:
https://athens.indymedia.org/post/1569642/
και εδώ:https://athens.indymedia.org/post/1570095/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License