κάλεσμα αλληλεγγύης στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού

Κάλεσμα αλληλεγγύης στη δικαστική αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού για την ολοκλήρωση του εφετείου της πρώτης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα.

Μετά από μια πολύχρονη δικαστική διαδικασία που ξεκίνησε από τις 22.5.2017, ολοκληρώνεται η δίκη για τη δράση του Επαναστατικού αγώνα σε δεύτερο βαθμό, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού με την απόφαση που θα εκδώσει το δικαστήριο.
Όπως και πρωτόδικα έτσι και τώρα στη δίκη του δεύτερου βαθμού παρακολουθούμε κράτος και κεφάλαιο με όπλο τους την αστική δικαιοσύνη να επιτίθενται σε αγωνιστές που επέλεξαν να μην σκύψουν το κεφάλι και να παλέψουν με κάθε μέσο ενάντια στην καταπίεση και την εκμετάλλευση. Να αντιταχθούν στην καθημερινή λαίλαπα της εγχώριας και διεθνούς ελίτ που στοχεύει στην ηθική και υλική εξόντωση των από τα κάτω.
Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα και υψώνουμε τη γροθιά σε όσους και όσες αγωνίζονται και αντιστέκονται. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Καλούμε αύριο 24/10, στις 9 π.μ. στη δικαστική αίθουσα των φυλακών του Κορυδαλλού να σταθούμε δίπλα στους/στις συντρόφους/ -ισσες μας.

ΚΑΝΕΝΑΣΟΜΗΡΟΣΣΤΑΧΕΡΙΑΤΟΥΚΡΑΤΟΥΣ

ΜΕΧΡΙΤΟΓΚΡΕΜΙΣΜΑΚΑΙΤΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΦΥΛΑΚΗΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License