Σύλληψη συντρόφου

29χρονος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων τον Μάρτιο σε διάφορους αποδέκτες σε χώρες της Ε.Ε., αλλά και τον Μάιο στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Συνελήφθη στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κι έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει βόμβα, ενώ οι μπάτσοι κάνουν λόγο για πλούσιο υλικό, όπλα και εκρηκτικά, που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του.   Πρόκειται για σύντροφο ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν σε συγκρούσεις στο Πολυτεχνείο, ενώ είχε εκδηλώσει την αλληλεγγύη του σε μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. Ξέρετε ποιος είναι ? Θα κάνουμε κάτι ? Έχει δικηγόρο ?

29χρονος συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα για την αποστολή παγιδευμένων δεμάτων τον Μάρτιο σε διάφορους αποδέκτες σε χώρες της Ε.Ε., αλλά και τον Μάιο στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Συνελήφθη στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, όπου αυτή την ώρα γίνεται έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κιέχουν βρεθεί πολλά στοιχεία.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να φτιάξει βόμβα, ενώ οι μπάτσοι κάνουν λόγο για πλούσιο υλικό, όπλα και εκρηκτικά, που βρέθηκε μέσα στο σπίτι του.

Πρόκειται για σύντροφο ο οποίοςείχε συλληφθεί στο παρελθόν σε συγκρούσεις στο Πολυτεχνείο, ενώ είχε εκδηλώσει την αλληλεγγύη του σε μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Ξέρετε ποιος είναι ? Θα κάνουμε κάτι ? Έχει δικηγόρο ?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License