Κυριακή στις 12 το μεσημέρι ήταν το κάλεσμα στην Ευελπίδων, σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Κωνσταντίνο Γ., που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από την αντιτρομοκρατική.Στον Εισαγγελέα μαζί με τον Κ.Γ. οδηγήθηκε και ακόμη ένας σύντροφος, που συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας των Αρχών, για τον οποίο έχει σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία που δεν αφορά “τρομοκρατικές ενέργειες”, αλλά πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία σχετικά με κατοχή κροτίδων. Είχε προηγηθεί στις 10:00 η εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του Κ.Γ. από τον εφέτη ανακριτή στη Λουκάρεως. Περίπου 60 σύντροφοι-ισσες συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο 6 της Ευελπίδων, παρουσία αρκετών διμοιριών και της αντιτρομοκρατικής. Όταν οι μπάτσοι έφεραν τον σύντροφο Κ.Γ., καθώς και τον δεύτερο σύντροφο, υπήρξε μικρή ένταση και σπρωξίματα με τους μπάτσους κάτι που έληξε σύντομα. Οι αλληλέγγυοι πίσω και γύρω απ’ το πανό φώναζαν συνθήματα για αρκετή ώρα περιμένοντας τις ενημερώσεις απο τους συνήγορους των συντρόφων, Ραγκούση και Παπαδάκη αντίστοιχα. Ο σύντροφος Κ.Γ. μετά την Ευελπίδων θα μεταφέροταν σε νοσοκομείο λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι του από τους μπάτσους (ήταν εμφανές πως κούτσαινε), και την Τρίτη στις 14:00θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή.

Δύναμη κι αλληλεγγύη στα συντρόφια μας!
Όλα συνεχιζονται…

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License