Βέλγιο: Απέλαση μετανάστη με συνεργασία αεροπορικών εταιριων

Με συνεργασία τριών αεροπορικών εταιριών πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτώβρη η απέλαση ενός μετανάστη από το Βέλγιο στη Νότια Αφρική.

Με συνεργασία τριών αεροπορικών εταιριών πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτώβρη η απέλαση ενός μετανάστη από το Βέλγιο στη Νότια Αφρική. Ο μετανάστης με το όνομα Ανέλε πέταξε με ευθύνη των αεροπορικών εταιριών KLM, Air France και Delta Airlines. Με ευθύνη των αρχών μετανάστευσης του Βελγίου, ο μετανάστης επαναπροωθήθηκε σε μια χώρα με την οποία δεν έχει καμία σχέση, καθώς κατάγεται από την Ζιμπάμπουε. Οι αλληλέγγυοι-ες στο ιντυμίντια του Βελγίου επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στη σκληρή μεταναστευτική της κυβέρνησης, όσο και στις ίδιες τις αεροπορικές εταιρίες.

https://bxl.indymedia.org/spip.php?article15813&lang=fr

Η μετάφραση είναι από την ραδιοφωνική εκπομπή "Τα λεωφορεία του κόσμου" που μεταδιδεται καθε Τρίτη και Πέμπτη 11.30 από τις Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License