Λευτεριά για τον φυλακισμένο μετανάστη Αχμέτ στην Ουγγαρία

Ο Αχμέτ, ο μετανάστης-αποδιοπομπαίος τράγος που κατηγορήθηκε για τρομοκρατία, επειδή συντόνιζε τις διαμαρτυρίες των μεταναστών, βρίσκεται εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια σε πλήρη απομόνωση, μακριά από την οικογένειά του.

post image

Σήμερα είναι τα γενέθλια του Αχμέτ, και εδώ και περισσότερο από 2 χρόνια βρίσκεται σε πλήρη απομόνωση, μακριά από την οικογένειά του, τη σύζυγό του και δύο νεαρές κόρες. Όλες οι αιτήσεις για επίσκεψη απορρίφθηκαν ή απλώς αγνοήθηκαν από τις ουγγρικές αρχές.

Στις 15 Ιουνίου 2017 στο Szeged της Ουγγαρίας, ο Αχμέτ Χ. Είχε την δεύτερη δίκη που αναθέτει την υπόθεση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο για επανεξετάσει τις κατηγορίες τρομοκρατίας λόγω «έλλειψης αιτιολογίας και διερμηνείας». Η επανεξέταση αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου και θα συνεχιστεί στις 2 Νοεμβρίου. Η δίκη εναντίον του Ahmed H. είναι μια ρατσιστική βιτρίνα που προσπαθεί να ενισχύσει την ιδέα ότι όλοι οι μετανάστες είναι τρομοκράτες και να ποινικοποιήσει μια άλλη διαμαρτυρία ενάντια στο ευρωπαϊκό καθεστώς συνόρων (για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το ιστολόγιο της εκστρατείας: freetheroszke11 /).

Πώς μπορείτε να υποστηρίξετε;

1) Συμμετοχή στις διαμαρτυρίες

Συμμετάσχετε στις αποκεντρωμένες δράσεις μας σε ολόκληρη την Ευρώπη για να ασκήσετε πίεση στην ουγγρική κυβέρνηση και το δικαστικό σύστημα και να δείξετε στον Ahmed ότι δεν είναι μόνος! Κατά τις ημέρες γύρω από τις ημερομηνίες δίκης στις 30 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου θα λάβουν χώρα διαμαρτυρίες σε πρεσβείες και προξενεία σε διάφορες πόλεις: Βουδαπέστη, Βιέννη, Μασσαλία, Βερολίνο ... Εάν θέλετε να διοργανώσετε διαμαρτυρία στην τοπική πρεσβεία / προξενείο σας ή άλλες δράσεις αλληλεγγύης επικοινωνήστε μαζί μας και θα τις συνδέσουμε στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, ευπρόσδεκτες είναι οι πιο δημιουργικές και ανατρεπτικές μορφές διαμαρτυρίας!

2) Υποστήριξη των εξόδων δικηγόρου

Για να υποστηρίξετε τον Ahmed και την οικογένειά του με τα υψηλά έξοδα δικηγόρου, επισκεφθείτε τη συλλογή χρημάτων: https://www.generosity.com/fundraising/justice-for-ahmed-fundraising-for-defense-lawyer

ή χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό δωρεάς μας: Rote Hilfe e.V. Ortsgruppe Αναφορά: Röszke 11 IBAN: DE24 4306 0967 4007 2383 90 BIC: GENODEM1GLS

Όλα τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας στη σύζυγο του Αχμέτ.

3) Διαδώστε το γεγονός

Διαδώστε αυτήν την ενημέρωση, τις πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές, την ιστοσελίδα μας και το crowdfunding στα δίκτυά σας! Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία του Ahmed και για την καταστολή των κρατικών θεσμών! Η μετανάστευση δεν αποτελεί έγκλημα, καθώς η καταπολέμηση της ελευθερίας δεν είναι τρομοκρατία!

Ελευθερία για τον Ahmed H., ελευθερία για τους 11 του Röszke, ελευθερία για όλους τους φυλακισμένους μετανάστες, ελευθερία για όλους τους πολιτικούς κρατούμενους!

No Border Serbia

https://noborderserbia.wordpress.com/2017/10/27/freedom-for-ahmed-h-now/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License