Παρέμβαση-μικροφωνική αλληλεγγύης στον αναρχικό Kωνσταντίνο Γ.

Δύναμη και αλληλεγγύη στον αναρχικό σύντροφο Ντίνο Γ.Ο αγώνας συνεχίζεται..

post image

Σήμερα Σάββατο 4/11, 40 -50 σύντροφοι και συντρόφισσες από τις νότιες συνοικίες της Αθήνας, πραγματοποιήσαμε μικροφωνική αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Ντίνο Γ. στην πλατεία Σουρμένων και έπειτα δυναμική παρέμβαση στην περιοχή του Ελληνικού με μοίρασμα κειμένων, τρικάκια, αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση πανό σε κεντρικά σημεία.

Η αλληλεγγύη μας με όλους τους διωκώμενους είναι δεδομένη, κανένας και τίποτα δεν πρόκειται να μας απομακρύνει από αυτούς, και δεν θα επιτρέψουμε, ούτε και πρόκειται να ανεχθούμε την καταστολή σε βάρος οποιουδήποτε άλλου αγωνιστή ή καταπιεζόμενου εν γένει. Ούτε πρόκειται ποτέ μας να εγκαταλείψουμε, ως αναρχικοί, τον αγώνα για μια κοινωνία ελευθερίας και ισότητας, τον αγώνα για την επανάσταση και την κοινωνική αλλαγή. Γιατί η εξέγερση, δεν φυλακίζεται.

ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΝΤΙΝΟ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ

σύντροφοι-συντρόφισσες από τα νότια

λινκ με το κείμενο που μοιράστηκε :

https://athens.indymedia.org/post/1579537/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License