Ενημέρωση από την Κοινωνική-Λαϊκή Κουζίνα στον Άγιο Παντελεήμονα

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ενημέρωση από την Κοινωνική-Λαϊκή Κουζίνα στον Άγιο Παντελεήμονα

Σαν Στέκι Δίστομο, έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε σταθερά στην κατεύθυνση του εδαφικοποιημένου πολύμορφου μετωπικού μαχητικού αντιφασισμού. Αυτό και μόνο μας απαγορεύει οποιαδήποτε σκέψη ανυπομονησίας ή πολιτικής βιασύνης. Βήμα-βήμα, εκτιμούμε πως η σύνδεση του μαχητικού αντιφασισμού σε μια απελευθερωμένη ζώνη με την υλική ανάγκη της τροφής είναι μονόδρομος για την κοινωνική οχύρωση του αγώνα μας.

Για εμάς, το πρώτο Σάββατο αντιφασιστικής-λαϊκής αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πάνω από 80 μερίδες φαγητού μοιράστηκαν στην Αντιφασιστική πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Η σύνδεση και η επικοινωνία τόσο με το πολυεθνικό προλεταριάτο του Αγίου Παντελεήμονα όσο και με τον κόσμο που ενημερώθηκε και ήρθε σήμερα αποτιμάται θετικά από το Στέκι. Γνωρίζουμε πως η 4η Νοέμβρη αποτελεί την αρχή μιας μακράς διαδικασίας για την οικοδόμηση του αναγκαίου υλικά δικτύου λαϊκής αλληλεγγύης που απαιτούν οι καιροί της κοινωνικής αφαίμαξης και ταξικής λεηλασίας που βιώνουμε. Δεν σκοπεύουμε να παραχωρήσουμε χιλιοστό από τις κατακτήσεις μας.Ο μαχητικός αντιφασισμός έχει την δυνατότητα και την προοπτική να απλωθεί σε κάθε γειτονία, να γίνει το αντίπαλο δέος στους φασίστες και στους κρατικούς προστάτες τους.

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

Φωτογραφίες εδώ
Video εδώ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License