Επιστολή της επιτροπής αγώνα κρατουμένων στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Συσταση επιτροπής δικηγόρων που εκπροσωπεί τους κρατούμενους ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (υπ’ όψιν κ. Κοντονή Σταύρου)

Προς γενικό γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής κ. Φυτράκη Ευτύχιο,

Προς γενικό διευθυντή συντονισμού σωφρονιστικών καταστημάτων κ. Δουλάμη Παύλο

Στα πλαίσια της κινητοποίησης στις φυλακές ενάντια στο νέο σωφρονιστικό κώδικα, δημιουργήθηκε μια επιτροπή δικηγόρων η οποία θα μπορεί να μεταφέρει τη φωνή μας έξω από τα τείχη και ταυτόχρονα να μας ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με τον σωφρονιστικό κώδικα.

Με την παρούσα ανακοίνωση ορίζουμε τους δικηγόρους κ. Κακαρνιά Γιώργο, κ. Καμπαγιάννη Αθανάσιο, κ. Κατσαρή Δημήτριο και κ. Παπαδάκη Κωνσταντίνο ως την επιτροπή η οποία θα μας εκπροσωπεί και θα λαμβάνει γνώση από τους θεσμικούς φορείς του υπουργείου σχετικά με τις διατάξεις του νέου σωφρονιστικού κώδικα.

Παράλληλα, αιτούμαστε η συγκεκριμένη επιτροπή να προσκληθεί στις συνεδριάσεις επιτροπής στη Βουλή για την συζήτηση του σωφρονιστικού κώδικα πριν την κατάθεσή του για ψήφιση, στα πλαίσια της δυνατότητας που δίνει ο νόμος για την ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων ή φορέων.

Επιτροπή αγώνα γυναικείων- αντρικών φυλακών Κορυδαλλού

09/11/2017

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License