Προαναγγελία μιας νέας δολοφονίας;

Διαβάζουμε στο site της Νάντιας Αλεξίου...

Διαβάζουμε στο site της Νάντιας Αλεξίου και συγκεκριμένα στην είδηση για το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ, όπου παιδάκι φέρεται να πυροβόλησε με πλαστικό πιστόλι(ναι, αυτό με τα καψούλια) από κάποια πολυκατοικία, ενώ εθεάθη και από κάποιον "σκοπό" και κρίθηκε ύποπτο.

Οι μπάτσοι, αφού έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για ένα παιδί που έπαιζε στο μπαλκόνι του, δεν σταμάτησαν εκεί αλλά φρόντισαν να ενημερώσουν τους κατοίκους των Εξαρχείων, πως λόγω του φόβου για τη ζωή τους, δεν είναι απίθανο να κρίνουν λάθος "με τις συνεπειες να θέλουν ακόμα και οι ίδιοι .. να τις αποστρέφονται".

Κατά τη γνώμη μας, πρόκειται για σοβαρότατη προαναγγελία νέας επίθεσης από το κράτος που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ακόμα μια δολοφονία. Μια προαναγγελία, που δεν δημοσιοποιείται τυχαία από το γνωστό παπαγαλάκι της ασφάλειας. Για εμάς δεν πρόκειται παρά για μέρος του ευρύτερου σχεδίου τρομοκράτησης των κατοίκων και θαμώνων των Εξαρχείων, με ευθεία απειλή προς κάθε άνθρωπο που ενδέχεται να κριθεί ύποπτος και να εκτελεστεί, απλά και μόνο περνώντας από ένα σημείο που μπορεί να έχουν στρατοπεδεύσει οι κατασταλτικές δυνάμεις του κράτους.

Παραθέτουμε το κείμενο, όπως αυτό ανέβηκε στο site της εν λόγω ρουφιάνας:

"

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αστυνομικοί που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία περιξ των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη και στόχους στην περιοχή των Εξαρχείων. Κρότος όπλου και η κίνηση πίσω από την κουρτίνα προκάλεσε την άμεση αντίδραση Αστυνομικού σκοπού, για να προκύψει τελικά ότι ήταν νήπιο με όπλο παιχνίδι που προκάλεσε την αναστάτωση.

Η παρατήρηση (11/11-18.50) Αστυνομικού σκοπού διμοιρίας για κίνηση ατόμου, η παρουσία του οποιου κρίθηκε ύποπτη, σε διαμέρισμα ορόφου πολυκατοικίας και ο κρότος όπλου στη ησυχία των Εξαρχείων, έθεσε σε κατάσταση επιχειρησιακής αντίδρασης με σήμα Κέντρου, τους Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας που μετεβησαν και απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, νήπιο με παιχνίδι όπλο, πάτησε τη σκανδάλη στο πλαστικό παιχνίδι ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της πολυκατοικίας και στην αναστάτωση που προκλήθηκε, μπηκε και πάλι στο διαμέρισμα.

Οι Αστυνομικοί με εντολές Κέντρου έλαβαν θέση κάλυψης πληρώματα της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας ακροβολίστηκαν στην περίμετρο της περιοχή των Εξαρχείων. Όπως διακριβώθηκε ωστόσο, δεν συνετρεχαν λόγοι ανησυχίας και τα πληρώματα επέστρεψαν στον τομέα τους.

Είχαν προηγηθεί η ένοπλη επίθεση σε βάρος των Αστυνομικών της διμοιρίας των ΜΑΤ στην Ανδρέα Μεταξά, και η κίνηση ατόμου με όχημα την επόμενη, με τον οδηγό να μην σταματάει σε σήμα για έλεγχο και να ενεργεί απωθητικό ελιγμό με κίνδυνο να παρασύρει Αστυνομικό σκοπό ο οποίος ενήργησε πυρά ακινητοποίησης στα ελαστικά του οχήματος.

Ωστόσο όπως επισημαίνεται στο Nantiareport.gr, από μαχιμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται στο δρόμο, πλέον η κατάσταση διαμορφώνεται ως ανησυχητική, καθώς υπό την απειλή ζωής ακόμα και οι Αστυνομικοί, ενδέχεται στιγμιαία να εκτιμήσουν εσφαλμένα την κατάσταση, με τις συνεπειες να θέλουν ακόμα και οι ίδιοι .. να τις αποστρέφονται.

"

Σχετικό λινκ:http://www.nantiareport.gr/eksarcheia-paidiko-paichnidi-oplo-ethese-se-kinitopoiisi-tin-elas/(ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License