Tρίκαλα-Ενημέρωση Αντιφασιστικής

ΤΡΙΚΑΛΑ-Ενημέρωση Αντιφασιστικής.

post image

Κάτω απο δυνατή βροχή εκατοντάδες αντιφασίστες(350-400 άτομα) διαδηλώσαν σθεναρά ενάντια στην εκδήλωση της χ.α με ομιλιτή τον φύρερ τους,αλλά και την προτωφανή αστυνομοκρατία που επικρατούσε στην πόλη.Φορείς,συλλογικότητες,μαθητικά συμβούλια,σωματεία,κόμματα,οργανώσεις και φυσικά το μπλόκ του α/α που ήταν γύρω στα 70-80 άτομα κυρίως απο Τρίκαλα,Βόλο,Λάρισα και Καρδίτσα.

Με δυνατό παλμό φτάσαμε ακριβώς απέναντι απο το ξενοδοχείο(Αετών Μέλαθλων) στην περιοχή <Σεισμόπληκτα> με το ποτάμι να μας χωρίζει μόνο αλλά και τους μπάτσους να τρέχουν πανικόβλητοι μην γνωρίζοντας το συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς είχαν φράξει τον δρόμο απο την απέναντι πλευρά απο αυτήν που κινηθήκαμε.Αφού παραμείναμε για λίγη ώρα στο σημείο φωνάζοντας συνθήματα αποχωρήσαμε συντεταγμένα προς την πόλη με τα Ματ συνεχώς απο πίσω μας.

Στην διαδρομή ανάψαν κάποια καπνογόνα και σπάστηκε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επι της Οδ.Σαράφη.Όταν η πορεία έφτασε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού μέσα στις καφετέρεις οι μπάτσοι αναίτια ρήξαν κρότου-λάμψης στήν πορεία με προφανή σκοπό να δημιουργήσουν πανικό και να διαλυθεί ο κόσμος ουτοσώστε να μην φτάσει στα γραφεία των νεοναζί.Το μλπόκ ανασυντάχθηκε λίγο παρακάτω στην Οδ.Γαριβάλδη αλλά με τα Ματ συνεχώς απο πίσω να προκαλούν κάναμε μια μεγάλη διαδρομή για αν φτάσουμε στο στέκι "ROSSONERO".

Έγινε μια προσαγωγή συντρόφου αλλά λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος.Αναφέθηκαν επίσης 2 συλλήψεις για κλοπή χώρις όμως να επιβεβαιώνεται.

*Υ.Γ Πρίν ξεκινήσει η πορεία εντοπίσαμε στους συγκεντρωμένους στέλεχος του τοπικου Σύριζα (Χρ.Μπάτζιο) και εκ εκδιώχθηκε κακήν κακώς.Είναι ο κύριος που πριν λίγο καιρό σε κατάληψη των γραφείων του Σύριζα απο την "Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων" ήταν αυτός που κλείδωσε τους συντρόφους μέσα και έφερε τους μπάτσους.

Επίσης απο τους συντρόφους των Τρικάλων έγινε ότι ήταν δυνατόν μετά το πέσιμο απο τα Ματ για να επιστέψει ο κόσμος με ασφάλεια στο στέκι.Επιλέχθηκε εσκεμένα η συγκεκριμένη τόσο μεγάλη διαδρομή για να αποφευχθεί ένας ενδεχόμενος εγκλωβισμός στα στενά και το κέντρο που ήταν "απαγορευμένη ζώνη" εκείνη την ώρα.Παρότι υπήρχαν διαφωνίες και εκνευρισμός θεωρούμε ότι πράξαμε το σωστότερο για τη ασφάλεια όλων

Εικόνες:

από @ 12/11/2017 3:29 μμ.


post image
@

Εικόνες:

@

από @ 12/11/2017 3:33 μμ.


post image
@

Εικόνες:

από @ 12/11/2017 3:43 μμ.


Στην ιστοσελίδα των χιτλερικών έχουν δημοσιεύσει φάτσες από τη φασιστοσύναξη στα γραφεία τους. Οπως μπορείτε να δείτε είναι παρόντες γύρω στους 85 χιτλερικούς, οι 50 από τους οποίους (τόσους χωράει ένα πούλμαν) πρέπει να είναι μεταφερόμενοι αφού εντοπίζονται σε κάθε φασιστοσύναξη, απ'την Κρήτη ως τον Εβρο. Πρώτη μούρη ο Γκλέτσος, ξάδελφος του γνωστού ηθοποιού και γνωστος νεοναζί. Κάποιοι/ες πρέπει νάναι τρικαλινοί πάντως, κι αφού εκδηλώθηκαν το σωστό είναι να λάβουν τα δέοντα.

@

από @ 12/11/2017 3:49 μμ.


post image
Μερικές φώτο ακόμα

Εικόνες:

από @ 12/11/2017 4:09 μμ.


post image
Αυτός λέγετε Μπλαντής.Δουλεύει στο ψητοπολείο "ΑΣΣΟΣ" στην Πλ.Δεσποικού.Κυκλοφορεί με παπί μάυρο.Μαζι με τον αδελφό του είναι περιφρούρηση μερικές φορές κάτω απο τα γραφεία τους.Ο αδελφός του μένει Αγ.Μονή-οδός Πύρρωνος 7.Εύκολη πρόσβαση.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License