Επίθεση με πέτρες και μπογιές σε φασιστοφωλιά στο Περιστέρι


                            Το σκοτάδι θέριευε...
                                                              όσους τη
μέρα ήταν σκυφτοί.

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε,όπου η φτωχωποίηση και η εκμετάλλευση ανθίζουν ,η σχέση κράτους-φασιστών καλύπτεται κάτω από το μανδύα της οικονομικης κρίσης. Η γνωστή τακτική του μαστιγίου και του καρότου ακολουθείται και από την "αριστερή" κυβέρνηση η οποία χρησιμοποιεί τους παρακρατικούς δολοφόνους για να κάνουν τη βρώμικη δουλεία όπου εκείνη θεωρεί σκόπ ιμο. Δεν τρέφουμε αυταπάτες ούτε στηριζόμαστε σε ελπιδοφόρους μεσσίες. Αντιθέτως παίρνουμε την ζωή στα χέρια μας και συγκρουόμαστε μαζί τους.

Έτσι τα ξημερώματα της Τρίτης 31-10 επιτεθήκαμε με πέτρες και μπογιές σε συνεργείο (γνωστή φασιστοφωλιά) στο Περιστέρι στην περιοχή του Αγίου Ιερόθεου. Στο εν λόγω συνεργείο εργάζονται φασίστες όπου με προθάλαμο το μαγαζάκια τους, καθώς είναι γνωστές οι άρρηκτες σχέσεις με την φασιστοσχολή πολεμικών τεχνών "Μονομάχος", προσπαθούν να προωθήσουν με την μισαλλόδοξη ρητορική τους, τις ακροδεξιές τους πεποιθήσεις στους νεολαίους και όχι μόνο. Οι εν λόγω φασίστες καλά θα κάνουν να μπουν στις τρύπες τους και να σταματήσουν την προπαγάνδα γιατί τώρα απλώς προειδοποιήσαμε...

Όσο οι φασίστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για δημόσιες εμφανίσεις στη γειτονία μας, από μεταμεσονύχτια μαρκαδοράκια σε κολώνες μέχρι πετώντας αχάραγα τρικάκια με το φόβο μην θεαθούν και πάρουν αυτό που τους αρμόζει, τόσο η δική μας δράση θα οξύνεται και θα αυξάνεται. Όσα φασιστικά σκατά και να ξεπροβάλουν στις γειτονιές μας, η καρδία της πόλης μου θα χτυπά αντιφασιστικά και οι απόγονοι το ναζί θα παίρνουν αυτό που τους αναλογεί.

Αντιφασίστες – Αντιφασίστριες από το Περιστέρι

από Δρεπανοφόρος 15/11/2017 3:30 μμ.


Πείτε το όνομα του συνεργείου για μας που μένουμε στη περιοχή.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License