βολος.Συνθήματα & σπασμένες κάμερες στην πορεία από τη Θόλο για το Πολυτεχνείο [photos]


 
Συνθήματα & σπασμένες κάμερες στην πορεία από τη Θόλο για το Πολυτεχνείο [photos]
 
 

Συνθήματα γραμμένα σε τοίχους, σπασμένες κάμερες και πινακίδες τραπεζών άφησε πίσω της η πορεία που ξεκίνησε χθες το απόγευμα από τη Θόλο του κτιρίου Παπαστράτος, για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η πορεία ολοκληρώθηκε στο σημείο έναρξης, χωρίς περαιτέρω επεισόδια, και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στους δρόμους.

Στη διάρκεια της πορείας στους κεντρικούς δρόμους, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που συμμετείχαν σε αυτή έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, όπως του Επιμελητηρίου, ενεχυροδανειστηρίων και κλειστών καταστημάτων. Στην οδό Αναλήψεως με Ιωλκού έσπασαν τις κάμερες υποκαταστήματος Τράπεζας και προκάλεσαν ζημιές στις πινακίδες.

Στην οδό Αναλήψεως προκλήθηκε κυκλοφοριακό «έμφραγμα», λόγω του αποκλεισμού των δρόμων για να περάσει η πορεία.

από @ 20/11/2017 5:30 μμ.


υπαρχει ? η μονο μπατσοι και σπασμενα πλαστικα ?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License