Επίθεση στο γραφείο διαβατηρίων της αστυνομίας στο Malmö

https://gatorna.info/threads/attack-on-the-passport-office-of-the-police-in-mal-1039

Στις 17 Νοεμβρίου, οι ηγέτες των εθνών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκεντρώθηκαν στο Γκέτεμποργκ για τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Η ΕΕ διατηρεί με ακρίβεια τα εξωτερικά της σύνορα, οδηγώντας σε αμέτρητους θανάτους ανθρώπων που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ευρώπη. Εσωτερικά, οι συνοριακοί έλεγχοι επέστρεψαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας «κρίσης προσφύγων» και στα σουηδικά σύνορα εξακολουθούν να ισχύουν. Τα σύνορα και οι απελάσεις προστατεύουν τους πλούσιους και ισχυρούς των ευρωπαϊκών κοινωνιών, με  τίμημα τις δολοφονίες και τις φυλάκισεις, και εκδηλώνονται σαφώς στα διαβατήρια και την αστυνομία.

Η αστυνομία προτίθεται να κάνει το ύπουλο έργο του ελέγχου των συνόρων και της εκτέλεσης των απελάσεων. Ταυτόχρονα, η ΕΕ δίνει στις αστυνομικές δυνάμεις των κρατών μελών εκτεταμένες δυνατότητες για κατασταλτική συνεργασία, επιτρέποντάς τους να ανταλλάσσουν πληροφορίες και να εκδίδουν εντάλματα σύλληψης για επιζητούμενους ανθρώπους σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε μαζικά για να προστατεύσει τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στο Γκέτεμποργκ, γι 'αυτό αποφασίσαμε να χτυπήσουμε κάπου αλλού, μακριά από την προσοχή τους.

Για αυτούς τους λόγους και πολλούς άλλους, επιτεθήκαμε στο γραφείο διαβατηρίων της αστυνομίας στο Malmö με πέτρες τη νύχτα της συνόδου κορυφής της ΕΕ.

Στέλνουμε θερμούς επαναστατικούς χαιρετισμούς σε όσους αγωνίζονται ενάντια στα σύνορα και τα έθνη και σε εκείνους που πολέμησαν την αστυνομία στις 30 Σεπτεμβρίου, όταν οι Ναζί έκαναν πορεία στο Γκέτεμποργκ, ειδικά σε εκείνους που τώρα φυλακίζονται ή πρόκειται να δικαστούν για τα γεγονότα εκείνης της ημέρας.

Αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License