Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ" ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ..............................

ΑΠΟ TA ΠΑΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ  «ΜΑΡΦΙΝ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

 

 

 

 

 

Η  «ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ

ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

 

(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ /ΣΣΕΣ …)

 

 

«Aκόμα κι ένας πρόεδρος των Ην.Πολιτειών,ο Μάκ Κίνλεϋ (1901) σκοτώθηκε από αναρχικό,μ΄αποτέλεσμα τη σκληρή καταδίωξη των εκεί αναρχικών.Ο αναρχισμός,όπως καταλαβαίνετε,δεν προσπαθεί να πείσει,αλλά να επιβάλει.

Ενδιαφέρεται πιότερο για τα μέσα παρά για τους σκοπούς .Ουσιαστικά ,οι σκοποί του μένουν αξεκαθάριστοι.Είν΄ένα κίνημα «αγανακτήσεως»,όπως το είπαν , «κίνημα καταστροφής παρά δημιουργίας».

Αυτά διάβαζα μεταξύ των άλλων σε μια σύντομη ανάλυση του «αναρχισμού» σε

μια παλαιά  εγκυκλοπαίδεια  στην έκδοση της οποίας συμμετείχε και ο αείμνηστος

σπουδαίος διανοητής και πανεπιστημιακός δάσκαλος Κων/νος Δεσποτόπουλος.

Αυτή την σκόπιμη διαστρέβλωση του Αναρχισμού που ξεκίνησε να γράφει το χέρι

των αστών και των φίλων της Εξουσίας συνεχίζει να δικαιώνει και να επιβεβαιώνει το μακρύ της χέρι,ένα μηδενιστικό ρεύμα παρακρατικών συμμοριών και φαιοκόκκινης τρομοκρατίας

,ένα αντικοινωνικό παραμόρφωμα που εδώ και χρόνια  υποδύεται τον «αναρχικό» και τον «αντιεξουσιαστή» προτάσσοντας την δική του αγριότητα αντί εκείνης της συστημικής!

.Και μόνο τα συνθήματα της «ιδεολογικής» αυτής μαφίας του μπλόκ των ηλιθίων και

τραμπούκων ,παραπέμπουν   στην τυφλή θρησκεία της «μοναδικής αλήθειας»

(«το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι και όχι οι ρουφιάνοι και οι προσκυνημένοι»

, «καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας» κλπ).

Ακόμα και εκεί μπορείς να καταλάβεις γιατί αυτός ο συρφετός της «άγριας νεολαίας» ενδιαφέρεται για την προβολή της μιζέριας και της παρακμής του και μόνο

και όχι για τις καλύτερες μέρες της κοινότητας και τον πόνο των διπλανών ανθρώπων όπως στην Μάνδρα και στην Ν.Πέραμο σήμερα ,στην Κεφαλονιά το 2014.

΄Εχω γράψει πολλές φορές για αυτόν τον συρφετό  που μισεί και κακοποιεί τον

Αναρχισμό μιλώντας  «στ΄ όνομά του»!

 Είχα γράψει μετά το σπάσιμο του βιβλιοπωλείου της «Εστίας» τον Γενάρη του 2003 από τους υπερασπιστές της «17Ν» που πλαστογράφησε και αμαύρωσε με την δράση του «αυτόκλητου τιμωρού» τον αγώνα του Νοέμβρη , μετά τον ξυλοδαρμό Πολυζωγόπουλου τον Φλεβάρη του 2006 στην οδό Ναυαρίνου και άλλα πολλά και στενάχωρα , πώς μια «πολιτική» Πανούκλα ντυμένη στην μαύρη και κενή «ιδεολογία» της γενίκευσης και της συλλογικής ευθύνης ,εισχώρησε και μολύνει  το ήδη λιπόσαρκο,αδύναμο και ανοργάνωτο σώμα του αναρχικού «χώρου»! Για τις  θέσεις μου αυτές συκοφαντήθηκα,χτυπήθηκα,απομονώθηκα,παλιοί σύντροφοι μου έκοψαν και την «καλημέρα»!

Ακολούθησαν οι τραγωδίες στα Πατήσια με την  «ορφανή  βόμβα»

στα Πατήσια με τον 15χρονο Αφγανό Νατζάφι νεκρό και την αδερφή του τυφλή

και στην τράπεζα «Μαρφίν» στην οδό Σταδίου, η επίθεση στο ΑΤ Καλλιδρομίου εν μέσω λαϊκής αγοράς όπου υπέστη βαριά εγκαύματα με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται μέχρι σήμερα ο εργαζόμενος Περικλής Μανιάτης.Ο αναρχικός χώρος ,που σήμερα

είναι μειοψηφία και βρίσκεται σε μια βαθιά κρίση,έχει τεράστια ΕΥΘΥΝΗ γιατί έθρεψε με την ανοχή του το κτήνος του πολιτικού χουλιγκανισμού και του καρκινώματος του Δεκέμβρη 2008.

Γιατί πολλές φορές δίνει λάθος παραδείγματα δράσης όπως η συλλογικότητα του «Ρουβίκωνα» που επιλέγει σε κάποιες δράσεις του τον λοστό και το σπάσιμο λειτουργώντας  ως «κινηματική 17Ν» . Ή από κάποιους γίνεται υποδοχή  Κουφοντίνα (που έχει φυσικά δικαίωμα στην άδεια)με «τιμές λαϊκού  αγωνιστή» έξω από τις φυλακές  λιβανίζοντας και υμνώντας το πολιτικό έγκλημα και τον φασισμό της εκτέλεσης και του σεχταρισμού.

Αφήνοντας χωρίς κριτική απάντηση τον Μαζιώτη, την Ρούπα και όλο το υπόλοιπο συνωμοτικό  δόγμα της «ένοπλης βίας» που θέλει να στρατολογήσει μέσα στην διάλυση του αναρχικού χώρου τους αυριανούς ηττημένους!

Αφήνοντας το «αντιφασιστικό» φασισταριό να συνδέεται σε απευθείας μετάδοση με τα «καθεστωτικά μέσα» για το κάψιμο της σημαίας που δεν είναι το «πανί» που καπηλεύεται ο Εθνικισμός αλλά το «πανί» που πατεράδες μας και παππούδες μας

Αγωνίσθηκαν και άφησαν πάνω του  κομμένα πόδια και χέρια στα χιονισμένα πολεμικά μέτωπα. Το «πανί» που τύλιξε τις άμαξες με τα πτώματα των πεινασμένων της Κατοχής για να ανθίσει ξανά η ελπίδα,να μην περάσει ξανά ο φασισμός…..

Μα ο φασισμός πέρασε, το ολιγομελές τάγμα εφόδου του Μιχαλολιάκου που συγκεντρωνόταν στις αρχές του 1980 στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 26,έγινε πολιτική δύναμη,βοηθήσαμε όλοι με την «μισή μας επανάσταση» στην επιστροφή της Ασχήμιας και της Απανθρωπιάς!

Ηρθαν πολλά,το ένα χειρότερο από το άλλο,έγιναν και ξυλοδαρμοί συντρόφων,οι κάτοικοι των Εξαρχείων μετακομίζουν σιγά-σιγά στην πλευρά της αστυνομικής

«ασφάλειας και τάξης» ,το Πολυτεχνείο «τιμήθηκε» το 2017 από  «πορτιέρηδες» και «μπράβους» που μισούν την διαλεκτική ,την δημοκρατία και τις συλλογικές διαδικασίες!

Η Τασία Τσουκαλά δίνει μάχη για την ζωή της στην Εντατική του «Ευαγγελισμού»

χτυπημένη από τους «εξεγερμένους» με ναυτική φωτοβολίδα στο γόνατο.

Κάποτε μιλάγαμε για « ζωές ενώ οι άλλοι μίλαγαν για ζημιές». Σήμερα σωπαίνουμε ,ανίκανοι να διαχειρισθούμε την εσωτερική κρίση και «θερίζουμε θύελλες»!

Γιατί όταν έπρεπε να κλείσουμε την πόρτα στην βία , η  δική μας… «αυτοκριτική» έφθανε μέχρι τον αυτοσκοπό της βίας. Κοιτάζοντας τον σύντροφο Μανώλη Γλέζο μέσα στην βροχή να σηκώνει την αριστερή του γροθιά  μπροστά στο μνημείο του Πολυτεχνείου,κοιτάζοντας τον πατέρα Αντώνιο με την «Κιβωτό» του να δίνει στέγη,παιδεία,χαρά  σε εκατοντάδες ορφανά παιδιά,κοιτάζοντας τον «Άλλο ΄Ανθρωπο» να δίνει τροφή και ρούχα καλώντας σε Αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ  ΤΟΝΙΖΩ πως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ και με ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. Το καθημερινό παράδειγμα έξω από τον μικρόκοσμο που θα κάνει πράξη την θεωρία  υποστηρίζοντας  τις κοινωνικές ανάγκες των αδικημένων και φτωχών, που θα εμπνεύσει τους αγώνες για τις κοινωνικές αλλαγές,που θα έχει σαν μοναδικό στόχο να απομυθοποιηθεί η αναγκαιότητα της εξουσίας και της κυβέρνησης και θα φέρει(κάποτε ….)τους ανθρώπους κοντά στην ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  και στην ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ.

Αν δεν προστρέξουμε σε αυτόν τον Δρόμο κάποια πάντα Αναστασία Τσουκαλά ή ένας Αξαρλιάν ή μια «Μαρφίν» ή ένας Νατζάφι θα είναι μια «παράπλευρη απώλεια»

 που θα μας στοιχειώνει και θα την βρίσκουμε πάντα μπροστά μας

πληρώνοντας ακριβά  την «επιλεκτική μας ευαισθησία» απέναντι στην εμμονή της βίας  που δεν γράφει ιστορία αλλά θάνατο. Αν και είναι ήδη αργά, ας σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται….σύντροφοι//σες…..

Μόνο αν  είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε πώς οι προσπάθειες για έναν καλύτερο

Κόσμο δίνονται από τώρα για τις επόμενες γενιές στο Αύριο (και όχι για εμάς εγωϊστικά σήμερα…),μόνο τότε ίσως κάνουμε ένα πραγματικό βήμα από την ακινησία στην κίνηση και εξέλιξη της Ιστορίας!

 

 

 https://www.youtube.com/watch?v=06edSL9J_68

 

Παπαδόπουλος Παναγιώτης(Κάϊν)

Για την Επιστροφή της  Χαμένης Ανθρωπιάς και του Τέλους της  Εποχής της Κτηνωδίας

Μεμονωμένο άτομο από το Ελευθεριακό κίνημα

Erozer2000@yahoo.gr

από @ 20/11/2017 5:50 πμ.


πώς έχεις σύντροφο το Γλέζο αλλά γράφεις κείμενα για τη διαστρέβλωση του αναρχισμού.. μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;

από Νικολας 20/11/2017 10:14 πμ.


Θα ηθελα απο τον καιν να μας αναλυσει πως φανταζεται την αναρχικη ή εστω ελευθεριακη επανασταση (εαν η τελευταια δεν αποτελει μια ατοπια για αυτον) χωρις το στελεχος της βιας (δηλ.τηςρηξης).

από ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΣ 20/11/2017 7:42 μμ.


 
Πρώτα για την επανάσταση. Κάνεις το λάθος, που κάνουμε στα μαθηματικά.  Δεχόμαστε ως δεδομένα,  κάποιες βασικές αρχές, μερικούς αναγκαίους κανόνες (a priori),για να έχουμε τη δυνατότητα στηριγμένοι  πάνω σ΄αυτούς, να οικοδομήσουμε την επιστήμη των μαθηματικών. ΄Ολοι όμως γνωρίζουμε εξ αρχής πως οι a priori  αυτές αρχές ,ως αυθαίρετα αποδεκτές  στην ουσία τους, κινδυνεύουν  ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν από απρόβλεπτα, νέα δεδομένα.

 Εσύ, δέχεσαι το  ίδιο αυθαίρετα πρώτα την επανάσταση και μετά τη βία ως μοναδικές προϋποθέσεις αλλαγής της πορείας των σημερινών ανθρωπίνων πραγμάτων . Η επανάσταση (επί ανά-ίσταμαι)   στην  αρχική,  κυριολεκτική ετυμολογική της σημασία ,  ο ίδιος,  δηλαδή,  ο ορισμός της λέξης,   δηλώνει την αλλαγή, αλλά  δεν υπονοεί ταυτόχρονα  ούτε κατά διάνοια τη βία ως μέσο πραγματοποίησης της.

Εμείς,  στο  Homo-Naturalis.gr με βάση την ιστορική πορεία του ανθρώπου, δεχόμαστε, όπως στη Βιολογία, και στην Ιστορία την εξέλιξη των κοινωνιών στη «δαρβινική» της συγκρότηση. Ο σπηλαιικός άνθρωπος χτες,  σήμερα εξελίχθηκε σε διαστημικό. Και «Αύριο», ο σημερινός οπαδός, το συστατικό  της μάζας, με εσωτερική αναμόρφωση, με αυτοπειθαρχία και  αυτοέλεγχο που θα επιτευχθούν από τον  προσωπικό του αγώνα,  θα εξελιχθεί σε ΠΟΛΙΤΗ κι από εκεί σε ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Κι αυτή η εξέλιξη, μέσα από την προσωπική, την ατομική επανάσταση ,  δε θα χρειαστεί καθόλου αίμα. Οι αντιεξουσιαστικές, οι αταξικές, οι κομμουνιστικές αυτές  κοινωνίες του Μέλλοντος, θα  συγκροτούνται από μέλη, που πέρασαν από τέτοιου είδους διαδικασίες για να μετεξελιχθούν  στην κατάσταση του Φυσικού Ανθρώπου. Εκείνου που λειτουργεί  και συμπεριφέρεται με βάση της επιταγές και τους νόμους της Φύσης.

Η επανάσταση μέσα από τη βία, αποδείχτηκε ιστορικά πως δε στέριωσε ποτέ. Οι επαναστάτες  αγωνίστηκαν για τη διεξαγωγή της επανάστασης,  αλλά λησμόνησαν οι ίδιοι να επαναστατήσουν μέσα τους. Ο χούλιγκαν  για παράδειγμα της  «μαύρης Παρασκευής που σκόπευσε συνειδητά για το κακό που θα κάνει,  την ακτιβίστρια δικηγόρο Τασία Τσουκαλά, υποδυόταν  τον επαναστάτη, αλλά ο ίδιος δεν ήταν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από κανονικός φασίστας.     

Οι κοινωνίες που περιμένουμε θα έρθουν. Και μάλιστα αναίμακτα. Ο κόσμος γίνεται καλύτερος, όχι χειρότερος. Μόνο να σκεφτεί κανείς την ανατροπή στις σελίδες της ιστορίας που δεν κατέγραψαν γενικευμένο πόλεμο πάνω από 70 ολόκληρα χρόνια! Πρωτοφανές για όλη την πορεία του ανθρώπου ως το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.
 
Πολλά είναι εκείνα που ωθούν με νομοτελειακή πορεία  τις κοινωνίες των Ανθρώπων  στις  Φυσικές συλλογικότητες του Μέλλοντος. Πρώτα και κύρια η τεχνητή νοημοσύνη. Το ρομπότ «Αύριο» θα είναι ο δάσκαλος, ο δικαστής, ο γιατρός, ο επόπτης της σωστής λειτουργίας μιας αξιοκρατικής, δίκαιης, αντιβίαιης κοινωνίας. Ενός κόσμου ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ.

 Και είναι σίγουρο πως η «ομάδα των επαναστατών», που θα «κουρντίσει»  τα κομπιούτερ, για να αφοσιωθούν στο ανθρωποκεντρικό τους αυτό έργο, θα υπάρξει. Εμείς όλοι, χωρίς βία, εγωισμό-ατομικισμό,  με σύνεση, αλληλεγγύη, ανεκτικότητα, αυτοσυγκράτηση, προγραμματισμό, ας παλέψουμε να έρθουν όσο γίνεται πιο γρήγορα οι ημέρες εκείνες.

από νικόλας 22/11/2017 12:39 μμ.


Θα μου επιτρέψεις κάποιες σύντομες παρατηρήσεις.
1: Κάποιοι αναζητούν την επανάσταση η οποία είναι η ανατροπή της εξουσίας για την εγκαθίδρυση μιας άλλης. Κάποιοι άλλοι θέλουν την εξέγερση την ακολουθία της παρόρμησης, κάποιοι την καταστροφή της εξουσίας και τέρμα. Οι εξεγερτιστές δεν ενδιαφέρονται για τις αποδείξεις της ιστορίας παρά για τις αποδείξεις του μέλλοντος.
2: Η βία είναι ένα εργαλείο. Κατανοητή η χρήση του και από τους εξουσιαστές και από τους εξεγερτιστές/επαναστάτες. Η επίτευξη στόχων χωρίς αυτήν προυποθέτει το αδύνατον της μαζικής και ολοκληρωτικής σύμπλευσης όλων ανεξαιρέτως με τα ίδια ιδανικά/στόχους.
3: Δεν υπάρχει νομοτέλεια. Αυτή καθορίζεται από τον ισχυρό και πάντα μπορεί να ανατραπεί.
4: Το εγώ δεν μπορεί να απαλειφθεί και ούτε χρειάζεται, συμπλέει με το εμείς
5: Παραθέτω από Μπονάννο:  η ελευθερία είναι όπως η αγάπη (και το αντίστροφο). Όταν υπάρχει, σου αφαιρεί οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα, δεν αποδέχεται εναλλακτικές λύσεις. Είσαι ελεύθερος ή είσαι σκλάβος.

από κοπριτες αχριστοι ναζιδες 23/11/2017 7:46 μμ.


το τερματισαμε... παλι... ουδεις εχει υπαρξει νεκρος απο τον αναρχικο χορο ποτε και δοξα το ''θεο''... 2,3 ανθρωποι που τραυματιστηκαν ειναι αποτελεσμα καποιον ουγκανον που ενεργησανε τελειως λαθος την λαθος στιγμη... αλλα αυτος ο κυριος που το γραφει το αρθρο για πες μου ρε συντροφε γιατι δε λεμε και για τις 150 ''τυχαιες'' δολοφονιες απο τους αστυνομικους και εξοστρακισμους που σκοτοσανε κατα λαθος? γιατι δε λεμε για τους 2,3 νεκρους καθε μερα σε εργατικα δυστηχιματα τον καπιταλιστων? γιατι δε λεμε ποσα παδια παιδια πηγαν να υπηρετισουν το γαλανολευκο κουρελι και τα στειλανε σπιτι τους στην κασα??? οτι γεινανε 2,3,4,5 τραυματισμοι μας θλυβει απυστευτα και πρεπει να σταθουμε διπλα στα θυματα αλλα σε καμια περιπτωση μη χαρακτηριστουμε σαν τους προαναφερθεντες....

οσο για την μαρφιν... θα σας πω ενα σκηνικο που λιγοι το ξερουν ευτηχως που υπαρχει το νετ και μπορειτε να το δειτε...

ΚΑΠΑ ΜΑΡΟΥΣΗ». Χαρακτηρίστηκε ως η μαζικότερη επίθεση κατά πολιτών από τις δυνάμεις καταστολής. Την επαύριο της δολοφονίας του καθηγητή Τεμπονέρα, μικροεπεισόδια στις παρυφές διαδήλωσης στην Αθήνα κατέληξαν σε πολύωρες συγκρούσεις νέων με τα ΜΑΤ. Ένα από τα εκατοντάδες δακρυγόνα που ρίχτηκαν κατά των διαδηλωτών προκάλεσε πυρκαγιά στο βιβλιοχαρτοπωλείο Λίβα και στο κτίριο του «Κάπα Μαρούση». Νεκροί από ασφυξία ανασύρθηκαν ο 32χρονος Περικλής Ρεπάκης, ο 57χρονος Μανόλης Κοντόπουλος, ο 59χρονος Ιωάννης Νεμετζίδης και ένα – αγνώστων στοιχείων – νεαρό άτομο. Παρά την ύπαρξη πλήθους επώνυμων μαρτύρων για τα αίτια της πυρκαγιάς, η υπηρεσιακή ΕΔΕ έκλεισε (ή κουκούλωσε αν προτιμάτε) την υπόθεση κατηγορώντας τους αντιεξουσιαστές για εμπρησμό του κτιρίου, χωρίς να διαθέτει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο. 

φυσικα ο εμπρισμος 4 ανθρωπον ηταν απο δακρυγονο.. με τουμπεκι της ΕΛΑΣ τοτε..... και ποτε δεν ξανα αναφερθηκε τιποτα... 

κατι αντοιστηχο συνεβει και στη μαρφιν... στα 20.000++ διαδηλοτων που κανανε πορεια εκεινη την μερα, τουλαχιστον 500 παιδακια με ταυτοτητες της κρατικης ασφαλειας θα ειχανε παρεβρεθει στο event.... ο νοων νοειτο... παλια τεχνη κοσκινο τον αστυνομικων να σκωτονουνε σε πορειες...

από Χίππιος Επαναστατόγλου 24/11/2017 5:53 πμ.


Στην αληθινη Επανάσταση δεν θα σπάσει ούτε τζάμι.

 

Αλέκα Παπαρήγα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License