Επείγουσα πρόσκληση σε συγκέντρωση στο Βόλο.

Κάλεσμα κατοίκων ενάντια στη κρατική βαρβαρότητα και τη λεηλασία της φύσης.

Μεταξουργείο, την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 16:00 μ.μ.

Φίλοι συμπολίτες-σες

Μετά την καρατόμηση δέντρων στην οδό Καραμπατζάκη και τη σύσσωμη αντίδραση των συμπολιτών μας, η δημοτική αρχή προχώρησε σε μηνύσεις και η αστυνομία σε συλλήψεις γα να εξουθενώσει την αντίσταση τω ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων της πόλης μας. Πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση , όλοι οι κάτοικοι της πόλης, για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Καλούμε σε συμμετοχή και εγρήγορση κατά τη διάρκεια τω επόμενων εικοσιτετραώρων και συνεχή επικοινωνία, ωστέ να προλάβουμε την επόμενη κίνηση καταστροφής του πρασίνου της πόλης απο τον Δήμο Βόλου.

Να είστε στη συγκέντρωση στο Μεταξουργείο την Τρίτη 21/11/2017 και ώρα 16:00 μ.μ. για να ενημερωθείτε γι’αυτά που δεν λένε. Είναι η τελευταία ευκαιρία για να προστατέψουμε απο την επέλαση των βαρβάρων, αυτό που με αγώνες η πόλη κατέκτησε.

Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License