Έκκληση για αίμα για την Αναστασία Τσουκαλά


Έκκληση προς όποιον μπορεί, να μεταβεί στο νοσοκομείο και να δώσει αίμα απευθύνουν οι θεράποντες γιατροί της εγκληματολόγου Αναστασίας Τσουκαλά που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, μετά την πορεία για την 17 Νοέμβρη, σημειώθηκαν επεισόδια στα Εξάρχεια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά. η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με το πρόσφατο ανακοινωθέν του νοσοκομείου οι θεράποντες γιατροί απεύθυναν έκκληση προς όποιον μπορεί, να μεταβεί στο νοσοκομείο και να δώσει αίμα. 

«Ο πυρετός υποχώρησε και η κατάστασή της είναι καλύτερη από χθες. Θα γίνει και σήμερα χειρουργικός καθαρισμός του τραύματός της. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη. Επειδή η νοσηλεία θα διαρκέσει αρκετά και χρειάζεται αίμα, παρακαλούμε όποιος μπορεί, να έρθει στην αιμοδοσία του Ευαγγελισμού και να δώσει αίμα στο όνομα Αναστασία Τσουκαλά, ΜΕΘ», ανέφερε το ανακοινωθέν.

από διάφορα ΜΜΕ

από Ανέστιος 21/11/2017 11:02 μμ.


...μπορεί να δώσει ο οποιοσδήποτε μπορεί, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται. Αρκεί να πάει στο νοσοκομείο της πόλης του και είτε να δώσει αίμα επιτόπου είτε να προσφέρει μια φιάλη από την εθελοντική του κάρτα αιμοδοσίας (αν είναι εθελοντής αιμοδότης και διαθέτει απόθεμα), δηλώνοντας ότι η φιάλη πάει στην Αναστασία Τσουκαλά και στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται (αν και όχι απολύτως απαραίτητο, καλό είναι να δοθεί και το πατρώνυμό της γιατί συνήθως το ζητούν στην Αιμοδοσία).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License