Αυτομορφωτικό Κέντρο Rosa de Foc-Μαθήματα Ελληνικών


Παρουσιάζουμε το επόμενο σημαντικό βήμα προς τους διεθνείς και όχι μόνο συντρόφους, να εμπλακούν περισσότερο στο κίνημα. Παρά τη σημασία που δίνουμε στα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμού σε μια πολυεθνική κοινότητα, καταλάβαμε από  εμπειρία ότι η εκμάθηση της βασικής γλώσσας  του τόπου όπου δίνεται ο αγώνας, είναι ένα βασικό στοιχείο για να εμπλακούν οι αγωνιστές στις δραστηριότητες του κινήματος.

Η εκμάθηση μιας γλώσσας βοηθά επίσης να μοιραστούμε διαφορετικές εμπειρίες και γνώσεις, ένα κέρδος για την εξέλιξη των πεδίων του αγώνα. Γι 'αυτό αποφασίσαμε και ξεκινάμε τα ελληνικά μαθήματα αυτομόρφωσης.

Αγωνιζόμαστε να κάνουμε το κίνημα πολυπολιτισμικό και πολύχρωμο, θέτοντας την υποδομή και τους πόρους για τους συντρόφους που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πολεμήσουν στις χώρες τους για πολλούς λόγους και θα θέλαμε να μας δούν ως έναν πραγματικό διεθνή πλαίσιο αγώνα.

Εστιάζουμε σε μακροπρόθεσμα εγχειρήματα και οργάνωση, προκειμένου να δημιουργήσουμε σταθερές και γερές βάσεις για τις επερχόμενες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Αλλά την ίδια στιγμή που δημιουργούμε συνθήκες για το μέλλον,ταυτόχρονα προωθούμε και εφαρμόζουμε την προσωπική μας εξέγερση στο παρόν.

Θα δημοσιεύσουμε τις δραστηριότητες στο ημερολόγιο του indymedia πολύ σύντομα
rosadefoc@krutt.org
rosadefoc.noblogs.org

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License