Νέα κατασταλτική μεθόδευση κράτους/αστυνομίας εναντίον της κατάληψης Mundo Nuevo

Νέα κατασταλτική μεθόδευση κράτους/αστυνομίας εναντίον της κατάληψης Mundo Nuevo

Νέα κατασταλτική μεθόδευση κράτους/αστυνομίας εναντίον της κατάληψης Mundo Nuevo

Από σήμερα το πρωί 21//11//2017 οι μπάτσοι της Προστασίας Πολιτεύματος μοιράζουν χαρτιά σε σπίτια ατόμων με παντελώς αυθαίρετο τρόπο και κριτήρια, με τα οποία τους καλούν στο πλαίσιο προανακριτικής εξέτασης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ώστε να καταθέσουν για τα αδικήματα της διατάραξης οικειακής ειρήνης και κατάληψης δημόσιου κτηρίου κατ΄ εξακολούθηση που αφορούν στο κτήριο Φιλίππου & Σιατίστης δηλαδή στη κατάληψη της Mundo Nuevo. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τον συνολικό αριθμό των παραληπτών των κλήσεων. Περισσότερα θα ενημερώσουμε σε επόμενο κείμενο της κατάληψης.

22/11: Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η μαζική πλέον επίδοση αυθαίρετων κλήσεων σε διάφορους ανθρώπους, ώστε να καταθέσουν για τη Mundo Nuevo. Η στοχοποίηση της κατάληψης οξύνεται από την αστυνομία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License