(Μυτιλήνη) ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ


ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Στις 21/10 μετανάστες μαζί με τις οικογένειες τους κατέβηκαν από το κολαστήριο-κέντρο κράτησης της Μόριας προκειμένου να κατασκηνώσουν στην πλατεία Σαπφούς ούτως ώστε να κατακτήσουν το ζωτικό τους χώρο στην πόλη . Σκοπός τους ήταν και είναι η άμεση διεκδίκηση του αιτήματός τους για ελεύθερη μετακίνηση στον ελλαδικό χώρο . Η πρόσφατη αυτοκτονία Αφρικανού μετανάστη όπως και ο θάνατος ενός πεντάχρονου κοριτσιού έρχονται για να υπενθυμίσουν πως η Μόρια δεν είναι ένα κέντρο φιλοξενίας αλλά ένα σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης . Από τη μεριά μας δεν μπορούμε παρά να σταθούμε δίπλα στον αγώνα αυτών των ανθρώπων ενάντια σε πάσης φύσεως απειλή είτε κρατική είτε παρακρατική (ντόπιοι φασίστες μαζί με μπάτσους) .Στη θανατηφόρα ευρωπαΪκή πολιτική καθώς και στις αποφάσεις της εκάστοτε κυβέρνησης ,δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στη προκειμένη περίπτωση απαντάμε με αυτοοργανωμένους και ακηδεμόνευτους αγώνες ενάντια σε φασιστικές λογικές . 
Για αυτό λοιπόν όλοι και όλες στις 25/11 στις 12 π.μ στην πλατεία Σαπφούς

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ


Αντιφασίστες, αντιφασίστριες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License