Η.Π.Α: DC 27 Νοεμβρίου: Διαδήλωση υπεράσπισης της αντίστασης του J20

απο το : https://enoughisenough14.org/2017/11/24/dc-november-27-rally-to-defend-j20-resistance


Προς όλους όσους θέλουν έναν ελεύθερο κόσμο: χρειαζόμαστε να εμφανιστείτε για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα.

Διαδήλωση για την υπεράσπιση της αντίστασης του J20, Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, 8:00 π.μ. - 9:30 π.μ. EST. Δικαστικό συμβούλιο στο 500 Indiana Ave NW, στην Ουάσιγκτον DC.

Στις 20 Ιανουαρίου 2017, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και συγκλόνισαν την Ουάσιγκτον, DC για τις διαμαρτυρίες # DisruptJ20 για να αντιταχθούν στην ανάλυψη της προεδρίας του Donald Trump. Ένας συνδυασμός αποκλεισμών, πορειών και εορταστικών διαδηλώσεων έσπασαν το θέαμα μιας ειρηνικής μετάβασης της εξουσίας και κατέστησαν σαφές σε όλο τον κόσμο ότι οι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν την εξουσία του Trump.

Αυτό που θα μπορούσε να ήταν μια μέρα σηματοδοτώντας την παραίτηση και την ήττα, έγινε μια στιγμή ανυπακοής και αντίστασης.

Οι διαμαρτυρίες για το J20 έθεσαν τον τόνο και το προηγούμενο για τα γεγονότα που ξεκίνησαν σύντομα μετά, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα επιτυχημένων άμεσων ενεργειών των αεροδρομίων κατά των μουσουλμανικών απαγορεύσεων του Trump, καθώς και της συνεχιζόμενης αντίστασης στις απελάσεις.

Ενώ ο Trump και οι άλλοι δεξιόστροφοι συμπορεύοντές  του  αντιμετώπισαν λίγα σημαντικά εμπόδια από τους φιλελεύθερους πολιτικούς στις αίθουσες εξουσίας, η αντίσταση των λαϊκών δυνάμεων εξακολούθησε να αποδεικνύεται σημαντική δύναμη.

Με αντίσταση έρχεται η καταστολή. Όπως τόσοι πολλοί άλλοι φέτος – στο Σαντ  Λουίς. Νέα Ορλεάνη και αλλού, οι ακτιβιστές έχουν αντιμετωπίσει γύρους καταστολής που δεν έχουν δει ποτέ πριν. Στις 20 Ιανουαρίου, 200+ διαδηλωτές συνελήφθησαν μαζικά και τώρα αντιμετωπίζουν ποινές 6 δεκαετιών στη φυλακή. Τα κινητά τους τηλέφωνα κατασχέθηκαν και ερευνήθηκαν, τα σπίτια τους δέχθηκαν επιδρομές της αστυνομίας και τα δεδομένα των κοινωνικών μέσων τους κατασχέθηκαν. Οι κατηγορούμενοι βίωσαν επίσης σεξουαλική επίθεση στα χέρια της αστυνομίας DC (MPD).

Οι κατηγορίες εναντίον των εναγομένων του J20 είναι ένα πείραμα. Εάν τα δικαστήρια είναι σε θέση να διώξουν με επιτυχία τους συλληφθέντες στις διαμαρτυρίες του J20, αυτό θα στείλει ένα πράσινο φως στις δυνάμεις καταστολής που επιδιώκουν να περιορίσουν, να ελέγξουν και να εξαλείψουν τα κοινωνικά κινήματα σε όλη τη χώρα.

Δώστε την αλληλεγγύη σας στους # κατηγορούμενους του J20 με την εμφάνισή σας στο δικαστήριο (ή με άλλες δράσεις) και ζητήστε ένα τέλος στην καταστολή της έκφρασης.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License