Πέρασα 3η φορά απο το φρουραρχείο λόγω αγχώδους διαταραχής. Ο ψυχίατρος με παρέπεμψε στην επιτροπή για Ι5 με παραπομπή παραγράφου 341. Υπάρχει περίπτωση η επιτροπή να μη μου δώσει Ι5?

από black 26/11/2017 6:14 μμ.


να ξέρω τι είναι και τι λέει "η παράγραφος 341",εάν έχεις χαρτί από ψυχίατρο,είτε ιδιώτη είτε δημόσιου νοσοκομείου,δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα..
η επιτροπή απαλλαγών που δίνει τα ι5 (ένας γαλονάς αρχίατρος,ένας στρατιωτικός γιατρός και ένας πολιτικός) δεν κάνει τπτ παραπάνω από αυτό που κάνουν και στις αναβολές..αν έχεις δικό σου χαρτί από γιατρό κατά πάσα πιθανότητα καθάρισες..1 λεπτό και έφυγες..εκτός και αν είσαι τόσο γκαντέμης και πέσεις στην περίπτωση..
χαλαρά,χωρίς άγχος και καλή τύχη

από απαλλαγμενος 26/11/2017 11:53 μμ.


ειναι δημοσιοι με ονοματα,που σημαινει δε ρισκαρουν ποτε και τιποτα,εννοω αν παθεις κατι μεσα ,μετα οι δικοι σου θα τους κυνηγανε 

μια χαρα θα την παρεις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License