[Ξάνθη] - Ανάληψη Ευθύνης για τη στοχοποίηση του φασίστα, Γ. Παύλου


Η νεολαία των λαΐκων στρωμάτων δεν τρομοκρατείται από στημένες δικαστικές διώξεις φασιστών-γκεμπελίσκων.

Γι' αυτό το λόγο, την Τρίτη 21/11, στοχοποιήσαμε τον φασίστα, καθηγητή του ΔΠΘ, Γεώργιο Παύλο έξω από το σπίτι του και προκαλέσαμε φθορές στο ΙΧ του. Η δράση μας έρχεται να συμπληρώσει τους μαζικούς, συλλογικούς αγώνες ενάντια στη φασιστική ρητορική και πρακτική (προσπάθεια καταστολής συλλογικών αγώνων, λασπολογία, χαφιεδισμός) μέσα στα πανεπιστήμια.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΠΙΣΩ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!


ΥΓ1: Τα κανάλια που χρησιμοποιεί ο Γ. Παύλος, για να δημοσιοποιήσει τις χοντροκομμένες συκοφαντίες του, καταδεικνύουν -για ακόμη μια φορά- την πολιτική του θέση και την αντιλαϊκή του στράτευση. Παλιότερα ήταν η Χρυσή Αυγή (επερώτηση του βουλευτή Κιλκίς, Χατζησάββα), ενώ για τη συγκεκριμένη δράση μας οι αντιδραστικές φυλλάδες Καθημερινή και Πρώτο Θέμα.

ΥΓ2: Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License