[Βόλος] - ενημέρωση απο την συγκέντρωση προάσπισης του πάρκου στην Καραμπατζάκη

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΦΙΟΖΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ! Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ) ΑΡΧΗΣ!

Απο το πρωί στις 6:30, είναι συγκεντρωμένοι περίπου 60- 70 κάτοικοι και αλληλέγγυοι, εμποδίζοντας με την παρουσία τους την υλοποίηση του καταστροφικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής στην οδο Καραμπατζάκη. Ένας σχεδιασμός που απαιτεί την καταστροφή ενος μικρού μεν αλλα σημαντικου για την περιοχη πνεύμονα πρασίνου, ώστε να γίνει δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας. Η αυταρχικότητα, ο ετσιθελισμός, το νταηλίκι, οι βρισιες ,οι συκοφαντίες και οι απειλες του μαφιόζου, που κάποιοι τον εξέλεξαν για δήμαρχο, δεν φοβίζουν κανέναν. Η τακτική του είναι πάγια και συνεπικουρούμενη απο τους μεροκαματάκιδες κολαούζους του, και φυσικά τις αστυνομικές αρχές που πάντα έρχοντε να προστεθούν στην προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος αντίστασης στο τοπικό μονάρχη που γεννιέται. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 2 κλούβες (με αντίστοιχες διμοιρίες) των ΜΑΤ , ΟΠΚΕ, αη-ΔΙΑΣ και λοιπά ένστολα και μη υποχείρια του Μπεου, σε πολύ κοντινή απόσταση απο τους συγκεντρωμένους κατοίκους, σε μια προσπάθεια πίεσης και τρομοκράτησης τους. ΄Ολοι στην συγκέντρωση τώρα. Τα σχέδια του Μαφιόζου να μείνουν στα χαρτιά. Απο το rdf που θέλει να κέγεται στα τοπικά εργοστάσια (και να γεμίζει καρκίνο την πόλη) , μέχρι την Καραμπατζάκη και την συνεχόμενη υποβάθμιση και προσπάθεια ιδιωτικοποιήσης της ΔΕΥΑΜΒ (των νερών), η δημοτική αρχή έχει δείξει τις διαθέσεις της ασχέτως αν τις στολίζει με μπλε λαμπάκια και φιέστες για να θαμπώνει τους ιθαγενείς. Απέναντι σε αυτη αλλά και κάθε επίθεση σε ακόμα έναν ελευθερο δημόσιο χώρο στην πόλη, απέναντι στην περαιτέρω καταστολή οποιουδήποτε εγχειρήματος πραγματώνει την αυτοοργάνωση στο εδω και το τώρα- όπως συνέβη χθές στην Αθήνα με την εκένωση της κατάληψησ Γκάρε στα εξάρχεια.. Δεν υπαρχει περιθώριο επανάπαυσης, εσωστρέφιας και δενβαριεσισμού. Να οξύνουμε τα ρήγματα που δημιουργούντε απέναντι στον μαφιόζο και τα οικονομικά- πολιτικά συμέφροντα που βρίσκοντε απο πισω του (εργολάβοι, μεγάλες εταιρίες, πολιτικοί). Να βγούμε και λίγο απο τον μικροκοσμό μας (του σπιτιου, της παρεας, της βραδυνης διασκέδασης, της φευδοιδεολογικής καβάντζας), και να κοιτάξουμε τι συμβαίνει γύρω μας, να επικοινωνήσουμε, να συνεννοηθούμε ,να ΔΡΑΣΟΥΜΕ σε κάθε γειτονιά!

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (θα κρατήσει μέχρι το μεσημέρι.)

Αντιμοναρχική Πρωτοβουλία.

από ο ίδιος 27/11/2017 12:26 μμ.


Η συγγέντρωση, αν και με λιγότερο κόσμο τωρα, συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι την μια το μεσημέρι. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποχωρήσει, εκτός απο ενα ασφαλήτικο που είναι απέναντι. Εργολάβοι και εργάτες δεν εμφανίστηκαν σήμερα στην θέα της μαζικότητας του κόσμου που έφτασε σε κάποια φάση τα 100 ατομα. Αναμένοντε εξελίξεις σε θεσμικό επίπεδο, καθώς το απόγευμα υπάρχει δημοτικό συμβούλιο, όπως επίσης αναμένεται και η απόφαση της αποκεντρωμένης διοιηκισης. Ο Μπέος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει το '' έργο'' πάραυτα και συνεχίζει τις συκοφαντίες και τους τραμπουκισμούς. Οι κάτοικοι καλούν και αύριο την ίδια ώρα 7:00 π.μ. στο ίδιο σημείο. 
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΕΚΕΙ !

από Α 27/11/2017 3:27 μμ.


Πενήντα περίπου κάτοικοι με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μεικόπουλο και δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Βόλου, συγκεντρώθηκαν από τις 6.30 το πρωϊ της Δευτέρας στην οδό Καραμπατζάκη, παρά τη βροχή, για να αποτρέψουν τυχόν έναρξη των εργασιών καταστροφής του γραμμικού πάρκου. Τα τεχνικά συνεργεία δεν εμφανίστηκαν, ενώ από τα ξημερώματα θέση στην περιοχή είχε πάρει και η αστυνομία με δύο κλούβες, η μια εκ των οποίων αποχώρησε λίγο μετά τις 9:30.

πηγή : https://e-thessalia.gr/astynomia-ke-katiki-stin-karabatzaki-apo-ta-ximeromata/

από ο ίδιος 27/11/2017 6:56 μμ.


Μάλλον δεν σε ενημέρωσαν καλά οι φίλοι σου οι δημοσιογράφοι. Ο συγκεκριμένος Συριζαίος εμφανίστηκε προς το τέλος της συγκέντρωσης και σε απόσταση απο τους συγκεντρωμένους την ώρα μαλιστα που γινονταν συνέλευση. Ναι περαιτέρω αντίδραση δεν υπήρξε, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν υπήρξαν αποδοκιμασίες. Επίσης ο κόσμος ξεπέρασε αρκετά σε αριθμό αυτο που δίνουν οι πάντα πρόθυμοι κονδυλοφόροι (που εσύ τους αναπαράγεις πιστά θέλοντας να παραπληροφορήσεις, αλλα για ποιο λόγο?)
Η εξ αποστάσεως κριτική και υοθέτηση της ρητορικής των δημοσιογράφων ήταν ανέκαθεν ενα πολυ ώραιο σπορ για όσους εχουν επιλέξει την καβαντζα τους, την αδράνεια και την αφ' υψηλού θεώρηση των πραγματων. Όλα στον δρόμο λύνονται (Μπέοι, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΕΠΑΜΙΤΕΣ κλπ)με παρουσία και δυναμική   κύριε Α.

από ο ίδιος 27/11/2017 7:35 μμ.


Παρακαλώ να σβηστεί ο απο πάνω που το μόνο που κανει είναι να δημιουργεί εντυπώσεις, χωρις να ήταν εκει και αναπαράγοντας πιστα τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. που για δικούς τους λόγους προμοτάρουν και ποντάρουν στο καπέλωμα των τοπικών αγώνων απο τον ΣΥΡΙΖΑ και που σε μακροπροθεσμο σταδιο, ενισχύουν και την ρητορική του Μπεου.
Η παραπάνω '' ενημέρωση '' εκτώς απο ανακριβής, είναι και πιστή αντιγραφή απο καθεστωτικό.. Νομίζω οτι οι αναδημοσιευσεις είναι σε άλλη στήλη. Αλλιώς εμφανειστε την προηγούμενη απαντηση στον Α που ξεκαθαρίζει το τι και ποιοι ήταν στην συγκέντρωση.
Συγνώμη για το πρήξιμο...

από Α 27/11/2017 8:57 μμ.


Προφανέστατα παραπληροφορείς συνειδητά μέσα σε ένα μέσο αντιπληροφόρησης. Εκτός του συριζαίου βουλευτή Μεϊκόπουλου που έκανε την άνετη εμφάνισή του και τις δηλώσεις του, η δημοτική σύμβουλος Κοκκινάκη που απο την αρχή συμμετέχει στις κινητοποιήσεις μαζί με τους κατοίκους της περιοχής σε ποιό κόμμα είναι μέλος ; Στο Σύριζα. Το γνωρίζουν και οι πέτρες που πατάς. Ούτε αποδοκιμασίες ούτε γιουχάϊσμα έχει εισπράξει μέχρι τώρα, ούτε απο κατοίκους ούτε απο τους αλληλέγγυους, ούτε απο σένα "ίδιε". Πήρε μάλιστα μαζί με πολιτικά ομογάλακτό της δημοτικό σύμβουλο, τα ηνία της αγωνιστικότητας όταν συνελήφθησαν απο την αστυνομία πριν μέρες σε αντίστοιχη κινητοποίηση κατοίκων και αλληλέγγυων, μετά απο μήνυση δημοτικού συμβούλου του μαφιόζου Μπέου. Μη συνεχίζεις να παπαγαλίζεις το γνωστό συριζαίικο τροπάρι περι πληρωμένων κονδυλοφόρων που παραπληροφορούν, γιατί υπάρχουν αρκετά βίντεο απο τις προηγούμενες μέρες κινητοποιήσεων που επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω και στα οποία φαίνονται καθαρά ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι και κομματικά μέλη και στελέχη απο Σύριζα, Λαέ, Πλεύση Ελευθερίας, Επάμ, συμμετέχουν ενεργά ακόμα και ως μπροστάρηδες στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις παίζοντας το γνωστό τους παιχνίδι, χωρίς αντιδράσεις και γιουχαίσματα απο τους κατοίκους και τους αλληλέγγυους. Άμα επιμείνεις να παραπληροφορείς θα ααγκαστώ να βάλω links και να παραθέσω τα ονόματα συριζαίων και άλλων κομματικών στελεχών και μελών που συμμετέχουν σε αυτό που εσύ ονομάζεις κίνημα. Το οτι οι κάτοικοι ενεργοποιούνται για ένα θέμα ποιότητας ζωής και περιβάλλοντος που αφορά την ίδια τους την ζωή, είναι θετικό σημείο. Το να παρουσιάζεις όμως ως κινηματική δράση μια ελεγχόμενη πολιτικά κινητοποίηση είναι παραπληροφόρηση. Τα πολιτικά επιτελεία μαγειρεύουν σιγά-σιγά τα αριστερά εναλλακτικά τους ψηφοδέλτια διεκδικώντας να αποτελέσουν την κύρια εναλλακτική απέναντι στο μαφιόζο Μπέο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι γλυκιά η δημοτική εξουσία... Για να μαζευτούν τα ψηφαλάκια χρειάζονται και κινηματικά παράσημα ! Οι γνωστές undercover συριζαίκες τακτικές τύπου αγανακτισμένων των πλατειών, όταν επαναλαμβάνονται δεν είναι κίνημα, είναι απλά ένας τραγέλαφος. Κι επειδή έγραψες για καβάτζες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική καβάτζα απο το να κάνεις συνεργασίες και αντιμπεϊκές συμμαχίες κάτω απο το τραπέζι με συριζαίους, λαετζήδες και λοιπούς κομματικούς παρατρεχάμενους και νταραβεριτζήδες και μετά να βγαίνεις στο δρόμο φορώντας το καπέλο του αυτόνομου κινηματία, βγάζοντας πύρινους λόγους στα πλήθη. Το ποιοί έχουν φιλίες και κολητηλήκια με τον καθεστωτικό τύπο και τους έμμισθους κονδυλοφόρους του, μπορεί να διαπιστωθεί πανεύκολα απο τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που χωρίς κανένα πολιτικό πρόβλημα αναρτούν ολόκληρες αυτά τα μέσα. Λίγο σεβασμό λοιπόν στο μέσο αντιπληροφόρησης (και όχι παραπληροφόρησης) που χρησιμοποιείς "ίδιε"...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License