Ο Τυχαίος τραυματισμός απο έναν τυχαίο αναρχικό
μιας τυχαίας κατοίκου των Εξαρχείων, που κατά τύχη , τυχαίνει να εργάζεται ως εγκληματολόγος στο <Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας> του ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ που άρχισε να λειτουργει το 2016, για την διερεύνηση και αντιμετώπιση της βίας και παρανομίας στα Σωμάτα Ασφαλείας εις βάρος όλων των ανθρώπων που βρίσκονται την επικράτεια.

Η οποία επίσης τυχαίνει να δίνει συνεντεύξεις που ενοχλουν Αστυνομικούς κύκλους και φασίστες , όπως αυτη http://popaganda.gr/natasa-tsoukala-astinomiki-via/ , και ομιλίες στο ίδιο πνεύμα σε δημοσιες εκδηλώσεις με πολιτικά/κινηματικά θέματα, που κάποιες βρίσκονται αναρτημένες στο youtube. Και επίσης τυχαίνει ως αλληλέγγυα νομικός, να εχει υποστηρίξει δημόσια ανθρώπους και δράσεις του αναρχικού/αντιεξουσαστικού χώρου. Και τυχαίνει να έχει υπάρξει και νομική σύμβουλος των φωτορεπορτερ οι οποιοι υφίστανται συχνά την αστυνομική βια.

Και κατα τύχη το 2016 η ΧΑ (που ολοι γνωρίζουν τις συγκοινωνούντες σχέσεις της με την Αστυνομία) έτυχε να κάνει και ερώτηση στην βουλή https://info-war.gr/gia-ti-natasa-tsoukala/ για την τυχαία γυναίκα που τραυματίστηκε τυχαία 1 χρόνο μετά και έτυχε να ασχολείται με την αστυνομική βια και τον φασισμό στα Σώματα Ασφαλείας .
Και καθόλου τυχαία ολα τα ακροδεξιά-φασιστικά site και σχόλια επιχαίρουν σαρδόνια και χαιρέκακα με τον τραυματισμό της συγκεκριμένης τυχαίας γυναίκας και ειδικά που χρεώνεται και σε τυχαίο αναρχικό. Και κατά καλή τους τύχη, η κοινή γνώμη καθόλου τυχαία, πλεον δεν ασχολείται με την βια και τα εγκλήματα της ΧΑ, αλλά με την αντιβία κ τη 'βια στην βια της εξουσίας' των αναρχικών/αντιεξουσιαστών.
Και μην ξεχνάμε οτι δυναμικά απέναντι στους ΧΑ φασίστες , στέκονται κυρίως αναρχικοί/ αντιεξουσιαστές.

Και αυτή η τυχαία γυναίκα/κάτοικος Εξαρχείων, εκείνη την ώρα του σοβαρού τραυματισμού της, έτυχε κατά κακή τύχη, να βρίσκεται κοντα σε άντρες των ΜΑΤ τους οποίους στόχευε ο τυχαίος αναρχικός, που κατα τύχη την πέτυχε.
Αλλά για καλή της τύχη και καθόλου τυχαία , η αστυνομία μπόρεσε να συλλέξει διάφορα αντικείμενα με DNA επάνω τους , για να την οδηγήσουν στην σύλληψη του τυχαίου αναρχικού.

Και αυτό έγινε πάλι κατά διαβολική τύχη, ακριβώς την μέρα που η Αστυνομία , στο τέλος της πορείας εξαπέλυσε εν ψυχρω επίθεση με δολοφονικά χτυπήματα σε κόσμο πεσμένο στο δρόμο και μετά επιδόθηκε σε όργιο αυθαιρεσίας και βίας με πολλούς τραυματισμούς και καταστροφές στα Εξάρχεια. Και πλεον καθόλου τυχαία γι αυτές τις αθλιότητες και παρανομίες ακόμα και με τα αστικά μέτρα, της αστυνομίας και του πολιτικού της προιστάμενου, σχεδόν δεν μιλάει και δεν αντιδράει κανείς. Γιατι όλη η κοινωνία ασχολείται με τον τυχαίο αναρχικό που τραυμάτισε την τυχαία γυναίκα/κάτοικο.
Και καθόλου τυχαία οι συστημικοί μηχανισμοί μαζί με τα ΜΜΕ επιτίθενται επικοινωνιακά με δαιμονοποιήσεις και απαιτήσεις καταστολής των 'αναρχικών και αντιεξουσιαστών', και με τρομοκράτηση και ηθικό εκβιασμό της κοινωνίας για να αποστραφεί τους μαχητικούς κοινωνικούς αγώνες.

Και ετσι η Αστυνομία εχει την απροσδόκητη τύχη οχι μόνο να μην εγκαλείται για την κτηνώδη βία και καταστολή, αλλά να ξεπλένεται και να δικαιολογείται για την εγκληματικοτητά της και να της ζητείται ακόμα να επιτείνει τις κατασταλτικές επιθέσεις και με την συναίνεση της τρομοκρατημένης κοινωνίας. Προετοιμάζοντας τον έδαφος και ανοίγοντας τον δρόμο, σε τυχαίες εκκενώσεις τυχαίων καταλήψεων, στα Εξάρχεια οπου έγινε ο τυχαίος τραυματισμός.

Και κατά τύχη την ίδια χρονική περίοδο κατεβαίνει κ σωφρονιστικός κώδικας που ενισχύει τις κατασταλτικές πολιτικές και την επιβολή του δόγματος τάξη και ασφάλεια με βίαια καταστολή των κοινωνικών αγώνων.

Και ακόμα κατά διαβολική τύχη, o τυχαίος τραυματισμός απο τον τυχαίο αναρχικό έγινε ακριβώς την χρονική στιγμή, που υπάρχουν δημόσιες συγκρούσεις και διαμάχες διασπαστικές και ρήξης στον α/α χώρο. Και οι οποίες με αυτον τον τυχαίο τραυματισμό απο τυχαίο αναρχικό , στοχεύεται να διογκωθούν και να ενταθούν διαρρηγνύοντας τον α/α χωρο περισσότερο.
Και καθόλου τυχαία τα ΜΜΕ διαδίδουν «Εμφύλιος μεταξύ αναρχικών» και άλλα παρόμοια και ο α/α χώρος εκβιάζεται για δηλώσεις πασιφισμού και καταδίκης, στην ουσία κάθε μορφής (οχι μόνο φωτοβολίδων) συγκρουσιακής αντίστασης και αντιβίας και 'βίας στην βία της εξουσίας'.
Όπως ακριβώς έγινε και με το γεγονός της Μαρφιν, και οι μηχανισμοί όλα αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά.

Και κατά τύχη την επόμενη εβδομάδα μετά τον τυχαίο τραυματισμό, νεο τυχαίο καθεστωτικό σπάσιμο τυχαίας κατάληψης στα Εξάρχεια απο την αστυνομία (αυτη την φορά οχι απο 'αναρχικούς και κομμουνιστές') και έρευνα της σήμανσης για DNA στην κατάληψη.
Και όλα αυτά καθόλου τυχαία χωρίς κοινωνικές αντιδράσεις και με τα ΜΜΕ (και οχι μόνο) να ανοίγουν τον δρόμο για στήσιμο υποθέσεων.
Και φυσικά όταν χτυπιέται μια κατάληψη, χτυπιούνται όλες οι καταλήψεις και όταν στήνονται υποθέσεις σε μια κατάληψη και για κάποια υποκείμενα, μεθοδεύεται και για άλλες καταλήψεις και άλλα υποκείμενα του α/α και κινηματικού χώρου.

Τόσες πολλές τυχαιότητες μαζεμένες την ίδια χρονική στιγμή, στις οποίες κατα τύχη , οφελούνται απόλυτα η Αστυνομία, το Καθεστώς , οι Φασίστες κ η Καταστολή, και πλήττονται ο α/α χώρος και οι κινηματικοί αγώνες και αντιστάσεις, και οι ενέργειες και παρεμβάσεις για ελεγχο και αντιμετώπιση της Αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, σε επίπεδο νομικό και αλληλέγγυο όπως της Α. Τσουκαλά.
Κατα τύχη λοιπόν ο τυχαίος αναρχικός , πέτυχε μ' ενα σμπάρο δυο τριγώνια , προς όφελος του συστήματος , της αστυνομίας και των φασιστών και στην τυχαία περιοχή των Εξαρχείων που είναι εστία κινηματικών αγώνων και κρατικός στόχος.

Ή λοιπόν, έχουν διαολεμένη τύχη Κράτος, Αστυνομία, Φασίστες και όλο το Σύστημα κι έτσι πετυχαίνουν να χτυπήσουν πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά το πιο δυναμικό κομμάτι του ανταγωνιστικού κινήματος που συνεχίζει να αγωνίζεται, και μαζί κ μια γυναίκα που νομικά έλεγχει, καταγγέλει και αντιπαρατίθεται στον φασισμό και την βία των αστυνομικών (που οργίασαν την μέρα του τραυματισμου χωρις κανεις να τους ελέγχει κ χωρις να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν) και είναι εν δυνάμει επικίνδυνη για τις οικονομικοπολιτικές δουλειες Αστυνομίας και Φασιστών (όπως διαφαίνεται κ στην συνέντευξη του λινκ και στην τοποθετηση της ΧΑ στην βουλη και στα διάφορα βιντεο που κυκλοφόρησαν φασιστες)

Ή συμβαίνει κάτι άλλο και η Α.Τσουκαλά δεν βρισκόταν τυχαια στο σημείο που βρίσκονταν οι φωτορεπορτερ και οι άντρες των ΜΑΤ, αλλά για την υπεράσπιση του κόσμου και την προστασία του απο την Αστυνομική βία, στα πλαίσια της ιδιότητας της ως νομικός και ως εγκληματολόγος του Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας της Αστυνομιας. Και παρεμπόδιζε με την παρουσία της και τις ιδιότητες της τους φασιστικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς , να ασκήσουν ελεύθερα και χωρίς κανένα έλεγχο και κυρώσεις βία και εγκληματική αυθαιρεσία, στις οποιες οπως αποδείχτηκε σκόπευαν να επιδοθούν αφηνιασμένα την συγκεκριμένη μέρα.

Και κατα τύχη η Αστυνομία, μόλις πριν μερικούς μήνες , μέσω της ΠΟΑΣΥ με την εκδήλωση που αποπειράθηκε στα Εξάρχεια, έκανε μια πλάγια εκτος βίαιας καταστολής προσπάθεια, για περιθωριοποίηση και εγκλωβισμό του α/α χώρου και απόσπαση του απο τα Εξάρχεια, ο οποίος όμως την αντιμετώπησε σύσσωμος μαζί και με τα αλληλέγγυα Εξάρχεια και δεν πέτυχε. https://athens.indymedia.org/post/1574846/ (με ενδιαφέροντα σχόλια και σε κάποια ήδη προβλέπεται η αναγκαιότητα του τυχαίου για το σύστημα)
Αυτός λοιπόν ο τυχαίος τραυματισμός, χρησιμοποιείται για να προκληθεί και ένα πάγωμα, μια κάποια απόσταση, που επιδιώκεται σταθερά απο το κράτος, ανάμεσα στον α/α χώρο και τα αλληλέγγυα Εξάρχεια, που συμμετέχουν σε αγώνες και δράσεις και βγαίνουν στα μπαλκόνια και στους δρόμους, για να παρεμποδίσουν την καταστολή και την κρατική βια.

Το μόνο που δεν ειναι τυχαίο, είναι οτι συστηματικά με διάφορους έντεχνα και επιδέξια επιθετικούς τρόπους, ειδικά με το καθεστώς συριζα που γνωρίζει πως να χειραγωγεί πολλαπλά το κινημα, επιδιώκεται απο το κράτος να χτυπηθεί ο α/α χώρος και τα Εξάρχεια και ο,τι ιδεολογικο και κινηματικό υπαρχει και δρα εκει. Και ως γνωστό ' το Κράτος κάνει καλά τη δουλειά του' και με τα ΜΜΕ στο πλευρό του στο ίδιο μοτίβο με τη huffingtonpost.gr : ''Το Ηθικό Ξεγύμνωμα της «Αναρχίας των Εξαρχείων»...μαζί με την φωτοβολίδα έσβησαν κ οι τελευταίες αυταπάτες οσων εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται τα Εξάρχεια σαν γειτονιά διακίνησης ιδεών και παραγωγικών ζυμώσεων.... η «Αναρχία των Εξαρχείων» με τον τρόπο που την εννοούν και την εκφράζουν οι κάθε λογής φορείς της έχει απαξιωθεί από την συντριπτική πλειοψηφία των υγιών σκεπτόμενων ανθρώπων''

Αλλά μάλλον αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυοι όπως φαίνεται, δεν έχουν κανένα λόγο να πιστεύουν σε στήσιμο και χειραγώγηση γεγονότων -ειδικά και μετα την εισβολή 10 μέρες μετά τον τυχαίο τραυματισμό στην κατάληψη Gare στα Εξάρχεια- και μάλλον πιστεύουν πάρα πολύ στην τύχη.
Αλλά ακόμα κι αν είναι τόσο διαολεμένη αυτη η συστημική τύχη , οφείλουν παρόλα αυτά να μην την ενισχύσουν , να μην παίξουν το παιχνίδι που τους καλούν να παίξουν μέχρι τέλους Κράτος, Αστυνομια, ΧΑ , ΜΜΕ και όλος ο 'καλός ο κόσμος'.
Και να μην καταλήξουν ετσι με στρεβλό και παγιδευτικό τρόπο, υπέρ του συστήματος και εναντίον του α/α χώρου στο σύνολο του και των αλληλέγγυων όπως η Α.Τσουκαλά και άλλων Εξαρχειωτών, σε διάσπαση και κατακερματισμό των αγωνιστικών δυνάμεων και τελικά διαλυτικά και καταστροφικά για το ανταγωνιστικό κίνημα και τους αγώνες του. Αλλά να αντιγυρίσουν και να ανατρέψουν τα δρομολογούμενα απο το σύστημα δεδομένα, που επιδιώκει να εξαφανίσει τους κινηματικούς αγώνες, την αλληλεγγύη, τον α/α χώρο, εστιάζοντας κατ' αρχην όπου έχουν έντονη παρουσία και δράση, οπως στα Εξάρχεια.

από γεια 29/11/2017 8:42 μμ.


φιλε περαν της τυχης υπαρχει κ ο παραγοντας της πιθανοτητας. λοιπων η πιθανοτητα να γινει η στραβη πανω στις συγκρουσεις ειναι μεγαλη. η πιθανοτητα να σκοτωθει καποιος απο φωτοβολιδα σε κατοικοιμενη περιοχη ειναι επησης μεγαλη. η πιθανοτητα να εξυπηρετουν τελικα κατα τυχη το κρατος ατομα που δεν δειχνουν ιδιαιτερο ενδιαφερον για το τι κανουν και γιατι το κανουν ειναι πολυ μεγαλη

από Θεά Τύχη 29/11/2017 10:10 μμ.''Αλλά μάλλον αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυοι όπως φαίνεται, δεν έχουν κανένα λόγο να πιστεύουν σε στήσιμο και χειραγώγηση γεγονότων...'' και υποθέσεων

Γιατί άλλωστε, μήπως έχει ξαναγίνει ποτέ;

Γιατί, μήπως είναι η πάγια μέθοδος-σύστημα που κρατική, αστική, φασιστική εξουσία, κράτος και παρακράτος κάνουν τις δουλειές τους;

Γιατί, μήπως κύρια μέριμνα τους είναι η χειραγώγηση των μαζών, η κατασκευή ενόχων, η κατασκευή εχθρών, η τρομοκράτηση της κοινωνίας και η με κάθε τρόπο διασφάλιση της κυριαρχίας τους και των συμφερόντων τους;

Γιατί, μήπως είναι η διαχρονική και διατοπική εξουσιαστική αποτελεσματική τακτική- μεθόδευση, για παγίδευση και διάλυση ανταγωνιστικών κινημάτων και κοινωνικών αγώνων;

Ας όψεται λοιπόν η Τύχη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License