Βόλος | Αφίσα αλληλεγγύης στον διωκόμενο σύντροφο. Εφετείο 30/11/17

Αλληλεγγύη στον διωκόμενο διαδηλωτή. Οποιος ξεχνάει τους αιχμαλώτους και τους διωκόμενους του αγώνα, έχει ήδη ξεχάσει και τον ίδιο τον αγώνα.   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ !

post image

Αφίσα αλληλεγγύης στον διωκόμενο σύντροφο απο Βόλο, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο εφετείο της Λαρισας, σήμερα 30/11 . Η υπόθεση έχει να κάνει με την απρόκλητη επίθεση των μπάτσων στο αναρχικό μπλοκ στην πορεία για την 17 Νοεμβρη το 2012. Η καταστολή, όποιο χρώμα και να φοράει παραμένει στην ουσία της ίδια και σκοπό έχει να φοβήσει, να τρομοκρατήσει και να παραδειγματίσει.. Η απάντηση μας πρέπει να είναι μία:
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ !

Συνέλευση Αναρχικών για την Αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License