ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ


Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα συγκροτήθηκε στα πλαίσια των κινητοποιήσεων στις φυλακές, της Επιτροπής αγώνα γυναικείων – αντρικών φυλακών Κορυδαλλού (πτέρυγες Α,Β,Γ,Δ) και της απεργείας πείνας των πολιτικών κρατουμένων Νίκο Μαζιώτη & Πόλα Ρούπα. Από τις πρώτες συνεδριάσεις, η συνέλευση πείρε την απόφαση της συνολικής αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων με κάθε μορφή, ενάντια στο νέο νομοθετικό έκτρωμα.

Ως απόρρεια της πολιτικής αυτής απόφασης, θέλουμε να τονίσουμε ότι, δεν είναι ρόλος μας να λαμβάνουμε θέση σε εσωτερικά ζητήμα των κρατουμένων, ακόμα και αν ενέχουν πολιτικά χαρακτηριστηκά οι εκάστοτε διαφορές. Ο ρόλος της συνέλευσης είναι να προάγει και να ενισχύει τον αγώνα των κρατουμένων εκτός των τειχών, στοχεύοντας στη περαιτέρω συσπείρωση και μαζικοποίησή του.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ

ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ

 

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ & ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ


Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στον Νέο Σωφρονιστικό κώδικα

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License