Αγρίνιο / συγκεντρώσεις 6 και 7 Δεκέμβρη

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ:  ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ 6:00ΜΜ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 9:00ΠΜ

post image

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

 

Η εξέγερση του Δεκέμβρη 2008 δεν καλέστηκε από κανένα τραπεζάκι, οργάνωση ή κόμμα. Πραγματοποιήθηκε ως ανάγκη έκφρασης, μιας μεγάλης κοινωνικής  μερίδας του πληθυσμού, μιας απάντησης στη δολοφονική εξουσία. Κοινωνική τοποθέτηση σαφής και χωρίς ερωτηματικά μιας και εμπνεύστηκε από την πολιτική δράση και τα συνθήματα των αναρχικών.  

Κάποιες μέρες στο συλλογικό φαντασιακό, θυμίζουν ότι υπήρξαμε και ελεύθεροι ή ότι υπάρχουμε ακόμα, σε όλες τις εποχές και όλους τους τόπους και καλούν τον κόσμο να γεμίσει τις πλατείες και τους δρόμους ενάντια σε αυτούς που εχθρεύονται το ανθρώπινο γένος.

Ο αγώνας μας είναι 365 μέρες το χρόνο και καταγράφει, ενισχύει και ενισχύεται από τα εξεγερτικά γεγονότα. Συλλογικότητες, στέκια/καταλήψεις, κοινωνικές δομές αντίστασης και αλληλεγγύης, άτομα και φίλοι στήνουν συνεργατικά τις αυτόνομες κοινότητες αγώνα για την καθολική ανατροπή κράτους κεφαλαίου.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Στης 7 Δεκέμβρη 2017 στα δικαστήρια Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη 7 αναρχικών και αντιφασιστών συντρόφων που κατηγορούνται για συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι περιφρουρούσαν νεοναζιστές της χρυσής αυγής σε μοίρασμα εφημερίδων στην κεντρική πλατεία της πόλης στης  24-2-2013 .

 

       ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ 6:00ΜΜ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 9:00ΠΜ

 

 

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License