ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ Ν.ΜΑΖΙΩΤΗ – Π.ΡΟΥΠΑ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,  ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΩΡΑ 16.00

Το πρωί του Σαββάτου 2 Δεκέμβρη η σύντροφοι Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης μέλη του Επαναστατικού αγώνα, που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 11 Νοέμβρη 2017, μεταφέρθηκαν από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των απεργών πείνας Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη, απαιτώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους, όπως επίσης είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των κρατούμενων ενάντια στον νέο σωφρονιστικό έκτρωμα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΩΡΑ 16.00

Από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον ΠΕΙΡΑΙΑ διευκολύνει το λεωφορείο με τον αριθμό 300 και 904 με προορισμό το Τζάνειο.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΣΤΙΣ 19.00 Η ΩΡΑ - ΣΤΟ Ε.Μ.Π (ΚΤΗΡΙΟ ΓΚΙΝΗ) – ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΑΣ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα

από συντροφος 03/12/2017 7:29 μμ.


Καλησπερα συντροφοι.Υπαρχει ενημερωση για την κινηση?Επισημη πληροφορηση απο γιατρους για την κατασταση των απεργων Ρουπα-Μαζιωτη?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License