ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ -Ανακοίνωση απεργών πείνας Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη για την εκ νέου μεταφορά τους σε νοσοκομείο


Ανακοίνωση απεργών πείνας Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη για την εκ νέου μεταφορά τους σε νοσοκομείο.


Το Σάββατο 3/12 επειδή είχε παραβιαστεί η συμφωνία για αβίαστη επικοινωνία με το παιδί μας, υπογράψαμε να φύγουμε από το Τζάνειο Νοσοκομείο.
Xθές 4/12 ο υπεύθυνος εισαγγελέας των φυλακών Σαββαΐδης, μας διαμήνυσε μέσω υπαλλήλου ότι έχει δώσει εντολή για μεταφορά μας στο νοσοκομείο των φυλακών για ακούσια νοσηλεία. Εμείς αρνηθήκαμε και μόνο εάν υπέγραφε ο ίδιος ότι θα έχουμε επικοινωνία με το παιδί μας, θα συναινούσαμε στη μεταφορά μας.
Σήμερα 5/12 ο εισαγγελέας Σαββαΐδης διέταξε τη βίαιη μεταφορά μας για ακούσια νοσηλεία με υποχρεωτική σίτιση στο Γ. Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Είναι υπεύθυνοι γι΄αυτή την εξέλιξη τόσο αυτοί που θα την εκτελέσουν εντός της φυλακής, όσο και οι γιατροί του νοσοκομείου που θα το αποδεχθούν, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με το ιατρικό τους λειτούργημα, διότι πρόκειται όχι μόνο για βίαιη μεταφορά στο νοσοκομείο αλλά η ακούσια νοσηλεία και η υποχρεωτική σίτιση διεθνώς είναι βασανιστήριο. Είναι προφανές ότι σκοπεύουν να εφαρμόσουν κάθε φασιστική μέθοδο πάνω μας για πρώτη φορά και να μας οδηγήσουν στα άκρα.

Αυτό που έκαναν στο παιδί μας όταν διέταξε η Εισαγγελέας Ανηλίκων ΝΙΚΟΛΟΥ, κατ΄εντολή της κυβέρνησης Συριζα- ΑΝΕΛ τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο του Νοσοκομείου Παίδων, την ακούσια δηλαδή νοσηλεία του, θέλουν να το εφαρμόσουν τώρα πάνω μας. Είναι έτοιμοι ακόμη μια φορά να ξεσκίσουν τους νόμους τους προκειμένου να μας πολεμήσουν και το εκτελεστικό όργανο αυτή τη φορά είναι ο εισαγγελέας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συνεχίζουμε την απεργία πείνας μέχρι το τέλος.
Δεν θα δεχτούμε ορό και θα αντιδράσουμε με κάθε τρόπο στο βασανισμό μας.


Πόλα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης
Μέλη του Επαναστατικού Αγώνα


* ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση των γιατρών και της Διεύθυνσης του νοσοκομείου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License