Αλληλεγγύη στην Ε πτέρυγα Κορυδαλλου από Επιτροπή Αλληλεγγυης

Οι συγκρατούμενοί μας στην Ε πτέρυγα Κορυδαλλου εκτός από την στέρηση της ελευθερίας που υφίσταται ο κάθε κρατούμενος ,βγάζουν διπλή φυλακή καθώς στερούνται τα αυτονόητα..το ρεύμα ,τη θέρμανση κ το ζεστό νερό ήδη από τις αρχές του χειμώνα..Το κοινό βίωμα της φυλακής συχνά καταφέρνει να ενώσει ανθρώπους απο διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές συνήθειες κ διαφορετική κουλτούρα. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Οι συγκρατούμενοί μας στην Ε πτέρυγα Κορυδαλλου εκτός από την στέρηση της ελευθερίας που υφίσταται ο κάθε κρατούμενος ,βγάζουν διπλή φυλακή καθώς στερούνται τα αυτονόητα..το ρεύμα ,τη θέρμανση κ το ζεστό νερό ήδη από τις αρχές του χειμώνα..Το κοινό βίωμα της φυλακής συχνά καταφέρνει να ενώσει ανθρώπους απο διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές συνήθειες κ διαφορετική κουλτούρα.Μεσω της κινητοποιησης ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κωδικα δοκίμαζουμε και ξεπερναμε πολλούς από τους διαχωρισμούς,μαθαίνοντας να μοιραζομαστε τα προβλήματα μας κ να αγωνιζομαστε για την αξιοπρέπεια μας..
 
Έτσι και τώρα στεκόμαστε αλληλεγγύοι δίπλα στους  συγκρατούμενους μας στην Ε πτερυγα κ διεκδικουμε κι εμείς την άμεση ικανοποιηση των αιτημάτων τους για παροχή ρεύματος και ζεστού νερού..
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License