ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Η ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ ΚΑΙ O ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
6 Δεκέμβρη 2017


Ενημερωθήκαμε πριν από λίγο ότι η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης επέστρεψαν πίσω στην φυλακή έπειτα και από τις αντιδράσεις των γιατρών του Γ.Κ. Νοσοκομείου της Νίκαιας (πενταμελούς επιτροπής ΕΙΝΑΠ) και το δελτίο τύπου που εξέδωσαν σήμερα το μεσημέρι τόσο για την αντίθεσή τους στο φασιστικό μέτρο της ακούσιας νοσηλείας όσο και την αστυνομοκρατία στο νοσοκομείο. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν αναφέρθηκαν και στην κατάσταση της υγείας τους. 
Σημειωτέον ότι οι σύντροφοι είχαν από χθές υπογράψει για την εξοδό τους από το νοσοκομείο και την επιστροφή τους στη φυλακή κάτι που απαγόρευσε ο αρμόδιος εισαγγελέας Σαββαίδης.

Τον Μαζιώτη τον ενημέρωσαν ότι θα κρατηθεί στο πειθαρχείο μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές στη β΄θέση του υπογείου, εκεί όπου θα εξακολουθήσει να κρατείται σε απομόνωση!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License