Η Παλαιστίνη φλέγεται... [Βίντεο]

State of Palestine: Water cannons unleashed in Bethlehem as protests escalate   https://www.youtube.com/watch?v=lEppwmm3WRU   Palestinians protest US recognition of Jerusalem as Israel capital  https://www.youtube.com/watch?v=YUtg4_eNRwg

post image

Τουλάχιστον 16 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν την Πέμπτη στην Δυτική Όχθη, την Ανατολική Ιερουσαλήμ και την Γάζα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με Ισραηλινούς στρατιώτες, μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ από τον Τραμπ, ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Ερυθρά Ημισέληνο, έξι Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια διαδήλωσης σε σημείο ελέγχου στην Ραμάλα. Οι τέσσερις φέρονται να τραυματίστηκαν από κανονικές σφαίρες και οι δύο από σφαίρες καουτσούκ. Ακόμη οκτώ διαδηλωτές τραυματίστηκαν από σφαίρες καουτσούκ στο Tul Karm και ένας στην Βηθλεέμ. Ένας Παλαιστίνιος τραυματίστηκε από σφαίρες καουτσούκ στην συνοικία Shuafat της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

 

Συγκρούσεις αναφέρθηκαν επίσης στην Ναμπλούς και την Τζενίν. Πλήθος διαδηλωτών αντιμετωπίστηκαν με χημικά και δακρυγόνα.

Ένας Παλαιστίνιος διαδηλωτής τραυματίστηκε σοβαρά στην Γάζα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης.

Οι διαδηλώσεις στην Ραμάλα, στο Tul Karm και στην Ναμπλούς περιελάμβαναν και τελετουργικό κάψιμο αμερικανικών σημαιών και πορτρέτων του Τραμπ. Στον δρόμο βρίσκονται οι Παλαιστίνιοι σε όλο το μήκος της Λωρίδας της Γάζας.

Ανάλογη είναι η εικόνα στην Χεβρώνα και το Αλ Μπιρέχ της Δυτικής Όχθης, όπου χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους και πέταξαν πέτρες στους στρατιώτες.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι θα ενισχύσει τις δυνάμεις του σε όλη την κατεχόμενη Παλαιστίνη.                         https://www.youtube.com/watch?v=lEppwmm3WRU      https://www.youtube.com/watch?v=YUtg4_eNRwg                                                                                          http://tvxs.gr/news/kosmos/i-palaistini-flegetai-binteo

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License