Η πορεία ενάντια στην επίσκεψη του σφαγέα της ανατολικής Μεσογείου έχει ξεκινήσει εδώ και κανένα τέταρτο. 800 αγωνιστες με συνθήματα ενάντια στον φασισμό και αλληλεγγύης στους υπό διωγμό λαούς της Τουρκίας, αυτή την στιγμή ανεβαίνουν την Σταδίου και σε λίγο θα φτάσουν στο αστυνομικό φράγμα.

από Ελευθεριακή κοινοτητα 07/12/2017 7:26 μμ.


Τα πρώτα αριστερά μπλοκ έφτασαν μπροστά στον αστυνομικό φραγμο και μετά από ολιγόλεπτη στάση  στρίβουν  από την Εδουάρδου Λο και προχωράμε προς την Πανεπιστημίου. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα και κυρίως διαθεση εστω και για κάτι συμβολικό. Το αναρχικό μπλοκ πίσω από το πανό της Α.Π.Ο  με περίπου 150 ακολούθησε την μοίρα των υπολοίπων. Στην ουσία η πορεία οδεύει προς το τέλος της.

από @ 07/12/2017 8:12 μμ.


Στην ουσία η πορεία οδεύει προς το τέλος της.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License